2777
2789
عنوان

دارم ازدلتنگیش میمیرم نمیاد دیدنم😭+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 5274 بازدید | 160 پست
همه اینکارارو کردم اثر نداره همش میگه کار دارم میگه چرا فکر میکنی نمیخوام ببینمت میخوام اما کار دا ...

اسی نمیدونم چرا یاد گذشته خودم‌ افتادم :)

ولی کاش منطقی تر رفتار کنی!

من موقیعت تو رو داشتم :(

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

نامزدت هست یا دوست پسر

چرا اینقدر خودت را سبک می کنی ،لون باید برای دیدنت  لحظه شماری کنه .این دوست داشتن نیست .مسخره می کنه 

نمی دونه به خاطرت از خوابش بگذره ،چه توقعی داری 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این داره برات چوسه میاد چون تو بلد نیستی چکار کنی ،،،زور دست خانماس وقتی دیدی داری زور میزنی بدون کا ...

بنظرشماچکارکنیم ک مرد هلاک و تشنه شه ..گثلاکسی ک رفته بوونه ازدوریش برامون مهم نیس اون سکته کنه بسوزه برگزده

این اگه دوران نامزدیتونه دیگه بعد ازدواج چی میشید خدا داند😐😐😐😐

حاضر نیس حتا ساعت ۹ صب که دیگه لنگ ظهره، ماتحتشو از رختخواب بیاره بیرون واسه دیدنت، اونم بعد یه ماااااااه دوری؟😐

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
میدونم😭 خودمو زدم به نفهمیدن

دلتنگی خیلی حس بدیه

خیلی

من درکت میکنم

انگار ادم همش حس خفگی دارع 

ولی ازت میخوام خودت رو سرگرم‌کنی 

تا دردش برات کمتر بشه

همه اینکارارو کردم اثر نداره همش میگه کار دارم میگه چرا فکر میکنی نمیخوام ببینمت میخوام اما کار دا ...

کسی که بخواد ببینتت از خوابش می زنه  از خوراکش می زن هاز کارش می زنه..خودت را گول نزن عزیزم .مواظب باش .مواظب روزهایی  که دارن میرن و هرگز بر نمی گردن 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

سختی نمیده حتی زودتر از خواب پاشه 

منم این حرصا و خوردم درکت میکنم دلتنگیت و 

اما اوایل رابطم با همسرم دوست بودیم دانشجو بود تهران 

غروب زنگ زدم گفتم دلم تنگته و گریم گرفت 

برای نماز صبح بیدار شدم دیدم پیام داد که بیا بیرون بغلت کنم ساعت ۵ صبح بود 😍

اصلا باورم نمیشد ۶ ساعت از تهران راه بود 

همون سر شب بخاطر دلتنگی من رفته بود سراغ بلیط و اومده بود منو ببینه 

همه جا تاریک بود همه خواب تاپ شلوارک پام بود سریع چادر رنگی کردم سرم و رفتم بیرون انقد استرس داشتم دیدم در خونمونه 

محکم گرفتمش بغلم 

یادش بخیر 

بهش گفتم هر اتفاقی ام بیوفته من هیچ وقت هیچ وقت این کارت و فراموش نمیکنم 

این اگه دوران نامزدیتونه دیگه بعد ازدواج چی میشید خدا داند😐😐😐😐 حاضر نیس حتا ساعت ۹ صب که دیگه ل ...

یه ماااااه؟؟؟؟ طفلک داره میگه ۶ ماه

سختی نمیده حتی زودتر از خواب پاشه  منم این حرصا و خوردم درکت میکنم دلتنگیت و  اما اوایل ...

اووووووخی چه قشنگ🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 بیا اسی بخون ببین 

بنظرشماچکارکنیم ک مرد هلاک و تشنه شه ..گثلاکسی ک رفته بوونه ازدوریش برامون مهم نیس اون سکته کنه بسوز ...

هیچ کس سکته نمیکنه اگه دوست نداشته باشه،،،زن و مرد نداره هر کس بلد نباشه روابط مشترک رو یا زندگی مشترک رو قطع به یقین همیشه بازندس