2777
2789
 فک نکنم بیشتر از یه تومن دادگاه بگه کاش همون ۲ تومن بشه

وکیل که گفت حدااقل دو تومن باید بده 

دادگاه هم گفت بچه رو نگه میداری؟ گفتم من نمیتونم چون میخوام برم سرکار کسی نیست بچه رو نگهداره .ولی اگه خرجمو بدع بچه رو نگه میداره 

قاضی گفت پس برات خونه بگیره خرج خودتو بچه رو بده تو نگه دار 

ولی باید دادخواست بدی واسه تعیین حضانت که قطعی شه و ...

با این اوصاف دو تومن رو بااااااید بده حدااقل به قول وکیل 

نه اصلا اجباری نیست  ب من که کلمه ای از مشاوره چیزی نگفتن  نه وکیل نه دادگاه نه قاضی&nbs ...

حیف شد 

خسته شدم از انتظار بچهامم باخودمن پولم بهم نداده هیچی جوابم نمیده میگه هرچی دادگاه بگه نفقه بچهارو 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم رفتم مشاوره و ..‌ بعد اونجا جلسه حقوقی گفت باید وکیل بگیری و ب وکیل گفتم گفت ابلاغیه اومد بگ ...

کی بهت گفته بود باید بری مشاوره؟

خدایی مشاوره رفتن خیلی رو مخه وقتی تصمیمتو گرفتی هی مانعت میخوان بشن و وقتتو میگیرن

کی بهت گفته بود باید بری مشاوره؟ خدایی مشاوره رفتن خیلی رو مخه وقتی تصمیمتو گرفتی هی مانعت میخوان ب ...

بار اول ک وکالتمو گذاشتم گفت مشاورها اجباریه وکیل گفت خیلیها هم سوال کردم گفتن اجباری 

حالا ک تموم شد رفتم همشو دیگه اره هی میخان منصرفت کنن

حیف شد   خسته شدم از انتظار بچهامم باخودمن پولم بهم نداده هیچی جوابم نمیده میگه هرچی دادگ ...

اگه میدونی بچه ها رو نگه نمیداره و تو دوست داری خودت نگه داری به دادگاه بگو من نمیتونم نگه دارم مگه خرجمو بده 

اونم مجبور بشه نفقه خوب بده .

الانم ک نفقه نداده بری دادخواست نفقه رو بدی این نفقه هایی رو هم که نداده رو هم جمع میزنن از هر زمانی که نداده یه جا ازش میگیرن 

ماهیانه یه مبلغی تعیین میکنن ضربدر تعداد ماه هایی که نداده میکنن یه جا باید بده 

از این به بعدم که باید بده بقیه شو هر ماه

اگه میدونی بچه ها رو نگه نمیداره و تو دوست داری خودت نگه داری به دادگاه بگو من نمیتونم نگه دارم مگه ...

اره باید برم دنبال نفقه بچها چون میخام با خودم باشن اون عرضه بچه بزرگ کردن نداره

بار اول ک وکالتمو گذاشتم گفت مشاورها اجباریه وکیل گفت خیلیها هم سوال کردم گفتن اجباری   ح ...

یه سدی از وکیلا میگن اجباریه 

اما یه سری وکیلا میگن بدون مشاوره 

منم اول از وکیلا میپرسیدم 

رفتن پیش اونی ک گفت بدون مشاوره 

حالا تو هم رفتی تموم شده دیگه 

انشالله از این ب بعد زود بگذره و هر چی اتفاق خوبه برات بیفتع

اره باید برم دنبال نفقه بچها چون میخام با خودم باشن اون عرضه بچه بزرگ کردن نداره

چند تا بچه داری؟

ب ضرر تو تموم میشه اگه بچه ها رو بیاری با خودت 

لااقل یکی شونو بده ک اونم خیلی راحت نباشه 

چرا بار همشون رو دوش تو باشه؟

از روی ناچاری جدا شدم  چون فایده نداشت دیگه اون زندگی  همش تاپیک میزدم بلکه یه نفر بتونه ...

عزیزم مگ قراره اتفاق خاصی بیافته تو کار میکنی دخترتو بزرگ میکنی موقعیت ازدواج پبش اومد ازدواج میکنی نیومدم نمیکنی 

چند تا بچه داری؟ ب ضرر تو تموم میشه اگه بچه ها رو بیاری با خودت  لااقل یکی شونو بده ک اونم خی ...

بچها بهمدیگه خیلی وابستن ۱۱ و ۵ دخترن 

خودش میگه جا نداره بخابه با سرایداری شرکت میخابع