2777
2789
عنوان

واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
ولی منکه ازدواجو بی معنی میدونم 

حالابی معنی هم که نیست،ازدواج یعنی واسه یه هدف مشترک دونفره جنگیدن،که این خیلی خیلی لذت بخشه..مهم اینه هدفت ازازدواج چی باشه..من هدفم رشدوتکاملم بود،هدفم همدلی بود

که خداروشکربهش رسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا به دوستام که متعهلن و فقط ی جا کار میکنن حسودیم میشه، منم اگر متعهل بودم حداقل نمیخواست اینهمه کارکنم بهتر میتونستم به زندگیم برسم چهارتا کلاس برم زبانم تموم کنم،  

بستگی به شانست داره عزیزم 🤷🏻‍♀️ این همه حیوون وحشی و درنده در نقش شوهر تو جامعه اس 

چی بگم من انتخاب اشتباه رو نگفتم کلیت ازدواج رو گفتم چیزی که خودم تجربه کردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
[QUOTE=248474946]من دقیقا کاری که شما گفتید را انجام دادم.[/QUOچه قدر خوب  رشتتون چیه؟ مهاجرت ...

یکی از رشته های پیراپزشکی، بعد از  دوره ارشد مهاجرت تحصیلی کردم برای دوره دکترا و بعد هم ماندگار شدم. الان ۱۶ سال میشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم یه سوال برا رشتهای علوم انسانی همونقدر فرصت شغلی هست؟ 

برای تحصیلکرده های رشته های علوم انسانی یک مقدار مار مشکله. چون باید به زبان اون کشور کاملا مسلط باشند. مثلا برای رشته ای مثل حقوق، زبان خیلی پیجیده تر از زبان محاوره ای هست. یا مثلا روانشناس باید کاملا با زبان و فرهنگ اون کشور آشنا باشند. رشته های مدیریتی شانس بهتری دارند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم