2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 29 پست

چقد زود با ی حرف خونه مامان رو میکشین وسط.خوب دختر خوب باهاش دعوای لفظی بکن و سرسنگین باش دیگه چرا بحث خونه مادرت رو میاری وسط ک فردا اگه نرفتی دیگه حرفات واسش ارزش نداره و میدونه مال این حرفا نیستی

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب لباس چی میخواستی بگیری؟ اخرین بار کی خرید کردی؟ الان واقعا گرونیه یکم باید ملاحظه کرد

لباس تو خونه پارسال تابستون

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

خدای به خاطر لباس قهر نکنی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دیگه تحمل ندارم هرچی میخرم بدو بدو زنگ میزنه چی خریدی

عزیزم خب شاید نداره درآمدش چقدره؟ خسیس هست یا واقعا نداره؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ماهی ۱۰ تومن کمه؟ خونه هم برای خودمونه 

زیاد نیست کم هم نیست میتونه گاهی برات خرج کنه خب یکم عادتش بده بگو نیاز داری ازش هفتگی پول بگیر جمع کن

زیاد نیست کم هم نیست میتونه گاهی برات خرج کنه خب یکم عادتش بده بگو نیاز داری ازش هفتگی پول بگیر جمع ...

نمیده هفتگی هم میگه کارت دست خودته منم دلم نمیاد بردارم اما از این ماه میخوام بردارم

نمیده هفتگی هم میگه کارت دست خودته منم دلم نمیاد بردارم اما از این ماه میخوام بردارم

با خودش برو خرید بزار ببینه قیمتا رو .... حتما گاهی ی چیزایی بخر باید بدونه تو هم احتیاجاتی داری بگو بچه جای خودش زن هم جای خودش هم پس انداز کنین هم خرید کنین برا هر کدوم جدا پول بزارین کنار اینا رو بهش بگو

با خودش برو خرید بزار ببینه قیمتا رو .... حتما گاهی ی چیزایی بخر باید بدونه تو هم احتیاجاتی داری بگو ...

خسته ام کرده بخدا زندگی این شده کلا بچه بیچاره ام کرده