2821
2789
عنوان

لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم 7ساله دارم مادرشوهرم20سال یعنی فوقالعادس ها برامن 7کیلویی روفرشی بزرگم هم میندازم توش مامانم هایر خریده  گفتم ببرهپس بده پاکشوما بگیره، 

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
من خودم 7ساله دارم مادرشوهرم20سال یعنی فوقالعادس ها برامن 7کیلویی روفرشی بزرگم هم میندازم توش مامانم ...

پول دارم................فکر کردم اونام خوبه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی من از هرکی شنیدم از پاکشوما راضی بوده

پاکشوما یچیز دیگش، میخام خونمو عوض کردم ماشین ظرفشویی بگیرم حتما پاکشوما میگیرم از لباسشوییش فوق العاده راضیم

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
پاکشوما یچیز دیگش، میخام خونمو عوض کردم ماشین ظرفشویی بگیرم حتما پاکشوما میگیرم از لباسشوییش فوق الع ...

زنداداشم ظرفشوییشو داره راضیه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

پول دارم................فکر کردم اونام خوبه

ببین اینجور چیزا رو سعی کن هزینه کنی خوبشو بخری،، 

ببین اینجور چیزا رو سعی کن هزینه کنی خوبشو بخری،، 

خوب شد تاپیک زدم..............حتما برم بازار>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>آخه تو خیابون خودمونم داره

پاکشوما یچیز دیگش، میخام خونمو عوض کردم ماشین ظرفشویی بگیرم حتما پاکشوما میگیرم از لباسشوییش فوق الع ...

ان شاالله بسلامتی گلم اره واقعا مامانم اول میخاست الجی یا سامسونگ بخره ولی همه گفتن پاکشوما اونم خرید انصافا تاحالا ازش بد نگفته کسی

من دوو دارم خیلی راضیم ازش 

دوو انگار از پاکشوما گرونتره

من کرال دارم راضیم 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون