2789
عنوان

حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
به نظرم واقعا کارتون بی منطق و خودخواهانه س یکی از دوستان منم همچین شرایطی دارن و من سعی میکنم همیشه ...

از همون اول شرایطش این طور بود اگر فکر می کردم دوستی فقط ماله عشق و حاله از اول باهاش دوست نمی‌شدم 

من یه دوست دیگه ام دارم که مادرش مرده تنها فرقش اینه که جلوی اون در مورد مادرم حرف نمی زنم همین ! 

ولی این رفیقم اتفاقا چون خیلی دوسش دارم وقتی می بینم بغض می کنه وقتی تو نگاهش حسرته تا چند روز اعصابم خورد میشه نمی تونم تحمل کنم 

اتفاقا من تو تمام این مدت به بیشترین حد ممکن بهش محبت کردم همیشه اولین اولویتم اون 

طوری که همه خانواده فامیل همه می دونن که اولین و عزیزترین کس برای من اونه ولی دیگه تحمل ندارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دوستمو دوست داشتم. ولم کرد🙂

چی طوری ولت کرد  چی کار کرد

این رفیقم من فقط زنک می زنم یا پیام میدم یا میرم دیدنش اون اصلا تا حالا یه بارم زنک نزده برا همین فکر نمی کنم نمی کنم ناراحت بشه اصلا براش مهم نیست

چی طوری ولت کرد  چی کار کرد این رفیقم من فقط زنک می زنم یا پیام میدم یا میرم دیدنش اون اصلا تا ...

واسه ما هم همین بود

من بهش زنگ میزدم و پیام میدادم

موقع خدافظی هم من گریه کردم. اون بلاکم کرد

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
واسه ما هم همین بود من بهش زنگ میزدم و پیام میدادم موقع خدافظی هم من گریه کردم. اون بلاکم کرد

چرا بلاکت کرد ؟؟؟ قهر کردی ؟؟؟ 

من نمی خوام قهر کنم فقط نرم فاصله میگیرم