2777
2789
عنوان

سوال مهم آی وی افی

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 45 پست
نگار کوچولو یک بسته فریز دارم
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما امروز بهش زنگ میزنم
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نی نی ندارم نگار یک بار انتقال دادم منفی شد
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم
داروهام اسید فولیک ..آ اس آ 80 هر کدوم روزی یکی قرص استرادیول و آمپول سلکسان شیاف سیکلوژیست 400 و آمپول پروژسترون دقیق یادم نیست روز 14 یا 15 هم انتقال داشتم
البته من بتام تا 40 هم رسید اما بعد اومد پایین
الان زنگ زدم میگه فردا بیا سونو میکنیم اگه شرایط داشتی انتقال میدیم
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...