2777
2789
هیچی من اون تاپیک آشپزخونه تو‌پربازدیدا رو دیدم جوگیر شدم کل آشپزخونه رو بهم ریختم الآنم نشستم ماتم ...

وای الان دیدم تایپیکشو بنده خدا چقد زدن تو ذوقشو ایراد گرفتن 

اصلا خوشم نیومد هرکی اومد براخودش اظهار نظر کرداینجوری بکن اونجوری بکن وای اصلا خوب نیست 

مسخره ان چقد یعده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم با دوستاش رفته بیرون دارم از حرص میمیرم .اول های ازدواج کلا باهم میرفتیم ولی الان دوستای مو ...

موردش ن موردش!

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
موردش ن موردش!

ای بابا مجرد

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خوب کردی ولش کن،لیاقتتو نداشته که همراهیش کنی،خودت میرفتی دور میزدی.

با بچه نمیشه اونم از نوع کولیکی و کوچولو

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
آره واقعا با بچه کوچیک سخته،ولش کن خودتو ناراحت نکن همیشه ما زناییم که ناراحت میشیم و حرص میخوریم مر ...

دقیقا

آره واقعا با بچه کوچیک سخته،ولش کن خودتو ناراحت نکن همیشه ما زناییم که ناراحت میشیم و حرص میخوریم مر ...

منم ولش کردم ولی برگرده تا یه هفته حرف میشنوه 😁اینقدر باید باج بده تا بگذرم ازش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
وای الان دیدم تایپیکشو بنده خدا چقد زدن تو ذوقشو ایراد گرفتن  اصلا خوشم نیومد هرکی اومد براخود ...

اره دیگه بیچاره هرچی میگه مستاجر هست بازم میگن کابینت عوض کن فلان کن😐 البته خودشم گفته نظر بدید جای وسایلام خوبه یانه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
هیچی من اون تاپیک آشپزخونه تو‌پربازدیدا رو دیدم جوگیر شدم کل آشپزخونه رو بهم ریختم الآنم نشستم ماتم ...

وایی سالی یبارم موقع عید اشپزخونه پاک میکنن من اعصابم خورد میشه اصلا از نظافت خونه واشپزی متنفرم حاضری بخور شامو به خودت استراحت بده

ما که پیازداغ و گوجه ریز و گوشت چرخکرده رو سرخ میکنین با کمی رب گوجه بعد کمی آب و در انتها سیب زمینی ...

ما اسمشو میگیم سیب زمینی چرخکرده🤭 بعد اکثرا با نون میخوریم 

وایی سالی یبارم موقع عید اشپزخونه پاک میکنن من اعصابم خورد میشه اصلا از نظافت خونه واشپزی متنفرم حاض ...

منم متنفرم اصلا حوصلم نمیشه آشپزی کنم خونه رو تمیز کنم الان کمرم درد گرفته اومدم دراز بکشم بعد برم سراغ آشپز خونه یه چی حاضری هم بخورم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»