2777
2789
زنده باشی عزیز دلم❤️❤️❤️🥰🥰🥰

همچنین مهربونم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
کل خانواده مریض هستن سوپ درست کردن با مرغ سوخاری 🥺🥲

مرغ سوخاری ک پراز روغنه میدین ب مریض؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نون پنیر😂 ناهار انقد خوشمزه بود تموم کردیم خانوما شما شام و ناهار جدا درست میکنید یا ناهار میپزید ...

من شم میپزم واسه نهر بمونه چون نمیتونم از خوابم بزنم نهر درست کنم 🤣🤣🤣🤣

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
من شم میپزم واسه نهر بمونه چون نمیتونم از خوابم بزنم نهر درست کنم 🤣🤣🤣🤣

چرا اینجوری شد 🤣🤣شام نهار

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ببخشید یعنی چی، چطور غذاییه عزیزم🙏🙏🙏

سیب زمینی با گوشت چرخی 

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
ببخشید یعنی چی، چطور غذاییه عزیزم🙏🙏🙏

ما که پیازداغ و گوجه ریز و گوشت چرخکرده رو سرخ میکنین با کمی رب گوجه بعد کمی آب و در انتها سیب زمینی نگینی سرخ میکنیم میریزیم داخلش با پلو میخوریم.به این میگیم واویشکا حالا کاربر پریناز رو نمیدونم واویشکاشون چه مدلیه

.                                       
هیچی من اون تاپیک آشپزخونه تو‌پربازدیدا رو دیدم جوگیر شدم کل آشپزخونه رو بهم ریختم الآنم نشستم ماتم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

خوش به حال هر کسی که بادمجون داره.

از شوهرم دلخور بودم زنگ زدم بهش با توپ پر گفتم اگه دور زدنات تموم شده شام بخر بیار.

روز جمعه ایی تنهایی رفته دور دور .

خواستم قهر کنم دیدم برام نون و آب نمیشه غیرتم اجازه نداد به زور همراهشم برم 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم