2777
2789
عنوان

خورشت قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست
گوشتش چیه این مهمه؟؟

هم گوساله هم گوسفند 😕ی بار یادمه گوشت گوساله استفاده کردم دو ساعته اماده شد الانو نمیدونم خدا کنه خام نمونه دوستای شوهرمه. ابروم نره پیششون بگن عجب زن بی سلیقه ای😖

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
مخلوط بود😁  خدا ب داد مهمونام برسه . ی سری گوشت پخته و یه سری گوشت خام میدم بهشون

عها ساعت هفتم دوبتره گوشن ریختی ببین اگه گوشت گوسفنده گوسفند کلا دوساعته میپزه  من سه ساعت میزارم دیگه خوب جامیفته نگران نباش ساعت نه قطعی اماذستو نرمه نرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم گوساله هم گوسفند 😕ی بار یادمه گوشت گوساله استفاده کردم دو ساعته اماده شد الانو نمیدونم خدا کنه خ ...

گوساله دیر میپزه 

خورشت و هرچی زودتر باربذاری خوشمزه تر میشه 

چرا زودتر درست نکردی

-چرآ کشتیش؟😐💔 +اقاے قاضے پاستیلامو خورد:/ -ازادے😐🌿
عها ساعت هفتم دوبتره گوشن ریختی ببین اگه گوشت گوسفنده گوسفند کلا دوساعته میپزه  من سه ساعت میزا ...

الان نگاه کردم خواهر گوشتا. نیم پز شدن 😃فک کنم چون نمک.نزیختم ب خاطر اونه

اگر زودپز داری بریز تو زود پز

دارم ولی فک نکنم لازم باشه من فقط نگران یکنواخت نبودن گوشتام نمیدونم به چه عقلی ریختمش

چرا دیر درست کردی قیمه باید حسابی جا بیفته بریز تو زودپز

ساعت شیش بار گذاشته بودم بعدش شوهرم زنگ زد گفت دوستامو دعوت کردم 😭😭بی ملاحضه تقصیر اونه