2777
2789

من همیشه خداروشکر میکنم که به عشقم رسیدم 

کسی که به هیچ شکلی نمیشد بیخیالش بشم گاه بخودم میگم اگه الان نداشتمش کجا وچجوری باید پیداش میکردم چقدم دلم میگیره . خودم با اصالت وراستگو بودمو هستم . واون ازمن جوونتر ...ولی آدم حسابی ودلش پاکه.

منم چون عاشقش بودم وهستم محبت داشتم والانم همونقدر دوسش دارم بخدا بچه ها محبت گنجه زندگیه وجادوی عشقه محبت همه جور گره ای روباز میکنه وهر مردی رو تور میکنه.بشرطی که ازته دل و واقعی باشه.

نه تولد   نه مرگ      نه آتش     نه باد     اعمال نیک مارا محو نخواهند کرد ....مهربانی از عشق برتر است ..مهربانی برتر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم از اخلاقش بگو 

اخلاقش خوبه خیلی درک داره ‌‌‌‌خوب بحث میکنه🤣من ک حاضر جوابم از پسش برنیومدم بد رفتم چک کردم دیدم دوستش استوری گذاشته چت خودشو دوستش بود ک یکم بی ادب بود😐میترسم لاشی باشه ک اونجوری حرف زدن اما خب باز میگم همه پسرا تو خلوت با دوستاشون اونجوری میحرفن

خداروشکر که اونی که واقعأ میخواستم رو خدا جلومسیر زندگیم اورده .خدایا شکرت.

نه تولد   نه مرگ      نه آتش     نه باد     اعمال نیک مارا محو نخواهند کرد ....مهربانی از عشق برتر است ..مهربانی برتر است...
خوب خانومااینم بگین که بعدازچندسال دوستی شدشوهرتون    

من یکسال طول کشید.