2777
2789
عنوان

خدا منو مرگ بده الهی..

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب داستان چیه . بگو شاید زود رنجی شایدم حق با تو باشه

من ترم قبل معدلم ۱۳شد شهریه دانشگامو شوهرم میده قبل امتحانا گف اگ معدلت کم شد دیگ بهت نمیدم خب بعد دوسال حضوری شده بود کی معدلش خوب شد؟این ترم گفتم باید شهریه بدم گف اول بگو معدلت چن شد گفتم۱۳ خیلی راحت میتونستم بهش دروغ بگم ولی نگفتم گف من نمیدمو پول الکی نمیدم ولی چیز دیگ ای خاسی بگو برو از مامانت بگیر همونایی ک فرستادنت دانشگا دیگ من قول دادم این ترم بخونم معدلم خوب بشه بخدا دارم میخونم ...تا اینک امروز براش نوشتم من دارم میرم بیرون ..ما ازهم دوریم ۵ساعت ..نوشت ولویی همش بیرونی بشین تو خونه و.. خدا شاهده من هیچ جا تنها نمیرم ن رفیقی ن کسی هرجا برم مثل بچه ها از دست این باید مامانمم ببرم مامانم مریضه بخدا خیلی اذیت میشه ...منم ی کلام نوشتم مگ کجا رفتم ۲۴ساعت ک بیرون نیستم دیگ واویلا شد ک تو پرویی و... از دانشگا انصراف بده درک شعور نداری..

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡
جرمت چیه ک نباید بری

جرمم اینه ک چادری نیسم...جرمم اینه ک میرم بیرون..جرمم اینه ک اینستا دارم واتساپ دارم..جرمم اینه ک شب تا ۱۲ بیدارم..جرمم اینه ک آنچنان درس نمیخونم ..جرم نماز نخونده...من دختر خوبی نیسم چون زرنگ نیسم چون از شوهرم هیچوقت پول نخواستم جز شهریه ..جرمم اینه ک شوهرم هرکجااااااا دنیا بخاد بره ب من نمیگ وقتی استوری میزاره مینویسم ای جان خوشبگذره🙃

بنظر میاد اعتمادش کم شده که ممکنه گناه تو نباشه اخبار بد متفرقه ایه که از دنیای بیرون میشنوه. متاسف ...

من دیگ نمیدونم باید چیکار کنم برا این ..

ازش پول نخواستم ماشین نخواستم خونه نخواستم آخرشم میگ بی درک 

من هیچوقت بهش گیر ندادم همیشه خوش رفتار خوش صحبت بودیم میگ عصبی 

همیشه هرجا رفتم بهش گفتم همیشه توضیح دادم چیکار کردم کجام میگ ازم پنهان میکنی

ی ماه دوماه رفتم خونشون مث سگ تو دستشون کار کردم میگ تنبل 

ی ماه رفتم حرفای سنگین مادرشوهرم تحمل کردم ک پیشش باشم میگ تو خونه شهر خودتو ترجیح میدی ب من

عیب نداره با گذشت زمان بهتر میشه ان شاءالله وقتی از لحاظ مالی مستقل بشی خیلی فرق میکنه . بنظرم مشک ...

چیکار کنم هرچی میخونم انگا ن انگار چیکا کنم خدا منو خنگ آفریده تو مخم نمیره

من دیگ نمیدونم باید چیکار کنم برا این .. ازش پول نخواستم ماشین نخواستم خونه نخواستم آخرشم میگ بی در ...

وقتی حوصله داره این حرفها را به خودش بزن شاید گوش شنوایی پیدا بشه کم کم