2777
2789

سلام عزیزم اسم کوچولوت رو از آخر آیهان گذاشتی یا نویان؟ 

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام‌عزیزم ...آیهان

خوبه؟

راضی هستی؟ 

کدوم شهری؟ 

راستش منم آیهان انتخاب کردم و خیلی دوست دارم ولی خانوادم مسخره میکنن😔

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
خوبه؟ راضی هستی؟  کدوم شهری؟  راستش منم آیهان انتخاب کردم و خیلی دوست دارم ولی خانوادم ...

بله عزیزم راضی هستم...تازه بعد از من دوتا از فامیلای دور هم اسم آیهان گذاشتن ...شما ترک هستی؟؟من ترک نبودم اما گذاشتم ...چطور مسخره میکنن؟

بله عزیزم راضی هستم...تازه بعد از من دوتا از فامیلای دور هم اسم آیهان گذاشتن ...شما ترک هستی؟؟من ترک ...

من مشهدم عزیزم

دوستای خودم و کسایی ک سنشون کمه میگن قشنگه ولی مامانم و خواهر و برادر خودم مسخره میکنن

من خیلی این اسم رو دوست دارم ولی دلم شکست از حرفاشون😢

من مشهدم عزیزم دوستای خودم و کسایی ک سنشون کمه میگن قشنگه ولی مامانم و خواهر و برادر خودم مسخره میک ...

طبیعیه عزیزم چون تازه این اسم مد شده اولش شاید بعضیا تعجب کنن اما بشدت داره این اسم زیاد میشه باکلاس و شیکه نسل جوان میپسندن منم متولد ۷۲

طبیعیه عزیزم چون تازه این اسم مد شده اولش شاید بعضیا تعجب کنن اما بشدت داره این اسم زیاد میشه باکلاس ...

باز مشهد چون شهر مذهبی هست ما اصلا دور و برمون تا حالا اسم آیهان نداشتیم

چه جالب منم متولد 72 هستم ولی بچه آخرم بقیه اعضای خانواده همه ازم بزرگترن و تفاوت سنیمون خیلی زیاده

شما آیهان کوچولو بچه اولت هست؟ الان چند وقتشه؟ 

باز مشهد چون شهر مذهبی هست ما اصلا دور و برمون تا حالا اسم آیهان نداشتیم چه جالب منم متولد 72 هستم ...

زنده باشی عزیزم...بابای منم یه اسمایی پیشنهاد میداد بهم که به سنو سال ما میخور نه به سن بچهامون...اره مشهد اکثرا مذهبی میزارن...بله بچه اولمه...الان ۷ماهشه 

انتخابای دیگت چیه؟

مثلا بهراد، هاکان، دایان

ولی اسم خودمم چون هانیه هست احساس میکنم آیهان خیلی بهش میاد

مثلا بهراد، هاکان، دایان ولی اسم خودمم چون هانیه هست احساس میکنم آیهان خیلی بهش میاد

وای چه اسمای قشنگی انتخاب کردی ...خانوادت باهات روی کدوم ازین اسما موافقن؟

زنده باشی عزیزم...بابای منم یه اسمایی پیشنهاد میداد بهم که به سنو سال ما میخور نه به سن بچهامون...ار ...

عزیییزم خدا حفظش کنه برات

زایمانت سزارین بود یا طبیعی بودی؟ 

مامان منم میگه اسمش سخته من آهن صداش میکنم😏

من امروز حرصم گرفت گفتم من کلا تا 4ماهگیش اینجام بعدش میرم خونه خودم دیگه بچمو دیر به دیر میبینی بعد باز کلی از حرفم ناراحت شد

آخه الان خونه مامانم زندگی میکنیم

وای چه اسمای قشنگی انتخاب کردی ...خانوادت باهات روی کدوم ازین اسما موافقن؟

میدونی ازشون نظر نپرسیدم آخه چون تعدادمون زیاده بعد فازاشون هم با هم متفاوت کلا

فقط خواهرشوهرم میگفت اروند یا دایان بزار ک ما آیهان رو بیشتر دوست داشتیم

مثلا پسرخواهر خودم همسن منه 3تا بچه داره اسماشون همه مذهبی(اسم پسرش علی اصغر، دختراشم مذهبی قدیمی)

من بهراد رو هم خیلی دوست داشتم ولی اسم برادرشوهرم بهزاد بعد خیلی شبیه هم میشد اسماشون

هاکان هم اسم پسر دوستمه گفتم ضایعست منم بزارم رو پسرم مخصوصا اگه در آینده همچنان با هم در ارتباط باشیم

عزیییزم خدا حفظش کنه برات زایمانت سزارین بود یا طبیعی بودی؟  مامان منم میگه اسمش سخته من آهن ...

من سزارین بودم البته به خواست خودم ...وای خدا از دست مامانت الان اینو میگه بعد ازین چیزا به بچت نمیگه ...ببین بنظرم دایان رو حذف کن از انتخابات چون هم اسم دختر هم اسم پسر هم توی زبان کردی معنی داره هم فارسی هم ترکی..میگن ترکا توی حرف زدن روزانشون از کلمه دایان زیاد استفاده میکنن

میدونی ازشون نظر نپرسیدم آخه چون تعدادمون زیاده بعد فازاشون هم با هم متفاوت کلا فقط خواهرشوهرم میگف ...

بهراد و هاکان هم خیلی قشنگن ولی خب میگی نمیتونی بزاری بخاطر دوستت و برادر شوهرت ..کارن هم زیاد میزارن