2821
2789

من حس ششم دقیقا برعکس عمل میکنه مثلا لباس اسی آبیه حس من قرمز بود😂😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم میخواستم حس ششم ها جواب بدن😂 حس ششم هستید شما؟ یعنی جدی به حرف مامانش بیشتر گوش میده؟🥺😂

گلم من فقط حسممو گفتم

ممکنه اشتباه باشه یا درست همیشه توکلت به خدا باشه 🙂💖

یه دختر28 ساله شیطون😊
نمیدونم میخواستم حس ششم ها جواب بدن😂 حس ششم هستید شما؟ یعنی جدی به حرف مامانش بیشتر گوش میده؟🥺😂

گلم ولی کلا حسم به‌مادرشوهرت خوبه 

بنظرم زن خوش اخلاق و خوبیه 

یه دختر28 ساله شیطون😊
گلم ولی کلا حسم به‌مادرشوهرت خوبه  بنظرم زن خوش اخلاق و خوبیه

اره عزیزم درست میگید خیلی خیرخواهمون هست یعنی اگه یچیزی هم بگه که نامزدم به حرفش بخواد گوش بده اون حرفش از روی خیرخواهی هست مشکلی نداره که بهش گوش بده😂 امیدوارم وقتی زیر یه سقف رفتیم و به خونشون رفت و آمد داشتم هم مثل الان باشه مادرشوهرم😁

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

اره عزیزم درست میگید خیلی خیرخواهمون هست یعنی اگه یچیزی هم بگه که نامزدم به حرفش بخواد گوش بده ...

ان شالله 

شاید یکم‌گیر بده ولی ادم بدی نیستا به دل نگیر

بیشتر مهربونه و خیرخواه

اگه شوهرت حرفشو گوش میده چون مادرشه و بزرگترش

وگرنه توروهم خیلی دوست داره و برات احترام قائله

یه دختر28 ساله شیطون😊
ان شالله  شاید یکم‌گیر بده ولی ادم بدی نیستا به دل نگیر بیشتر مهربونه و خیرخواه اگه شوهرت حر ...

درست میگی عزیزممم😍😘

ممنون بابت حس خوبی ک بهم دادی💗 ایشالا بهترین ها برات رقم بخوره💗

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز