2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر آبی میره سرم اومده شایدم میخواد بگه که تو برام مهم نیستی که ناراحت شی یا نه بهش بگو فردا که چرا گفتی شبخیر آنلاین بودی اگر تکرار نکرد بدون دوست داره و ناراحتی تو براش مهمه  اگر حرفت هیچی حساب کرد خواهرانه میگم قیدش بزن حتی اگر عاشقش هستی 

زیر آبی میره سرم اومده شایدم میخواد بگه که تو برام مهم نیستی که ناراحت شی یا نه بهش بگو فردا که چرا ...

اوووو چخبرته بابا صبر کن همینجوری رابطه هارو خراب میکنید من الان میرم تو واتساپ میام بیرون صفحش نمییندم نتم قوی ضعیف میشه افلاین انلاین میشم چته بابا

اوووو چخبرته بابا صبر کن همینجوری رابطه هارو خراب میکنید من الان میرم تو واتساپ میام بیرون صفحش نمیی ...

شما چته دعوا داری من نظر شخصیم گفتم دوس ندارم کسی مثل خودم صدمه ببینه اعتماد خوبه اما باید دو طرفه باشه وقتی کاری ایشون ناراحت کرده باید راجبش صحبت کنه باهاش  حلش کنه  اگر طرف اهمیت نداد یعنی داره واقعا کار بدی میکنه ادم همون اول تکلیفش میفهمه جنگ اول به از صلح آخر 

شما چته دعوا داری من نظر شخصیم گفتم دوس ندارم کسی مثل خودم صدمه ببینه اعتماد خوبه اما باید دو طرفه ب ...

تکلیف چه ربطی به واتساپ داره اخه مهندس صحبت کنار اینم به کنار داری حرف بی ربط میزنی