2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب  منم کسی ک پاکسازی میرفتم بهم معرفی کرد ولی خودشم لیف حوله ای داد بهم  موندم هم ...

من اسمش نمیدونستم ولی خیلی وقته خریدم بنظرم ولقعا خوبه اگ بعد از استفاده از اون از کرم های ضد لک یا روشن کننده استفاده کنی طی یکی دوماه کلا پوست عالی میشه

من بهترینم این رو قبل از اینکه متوجه بشم بهترینم گفته بود 😎 
بیشتر واسه صورت استفاده میشه ی گیاهیه ک وقتی خشک میشه یجوری خودش بهم بافته میشه و لیف میشه 

سلام برای بدن عالیه مدل نرمش برا صورته .لیف لوفا بدن عالیه برای حساسیت و خارشم خوبه و بسیارپاکسازی عالی داره و احساس سبکی میکنی .خواستی بخری لیف گیاهی نسیما کیفیتش عالیه .من از مشهد گرفتم .تو تهرانم دیدم

سلام برای بدن عالیه مدل نرمش برا صورته .لیف لوفا بدن عالیه برای حساسیت و خارشم خوبه و بسیارپاکسازی ع ...

سلام عزیزم خوبین .ببخشین لیف لوفا میخوام بگیرم منم مشهدم ، لطف میکنین بگین کجای مشهد هست آدرسش واینکه من میخوام برای جوش وجای جوش روی بدنم بیشتر بگیرم تاثیری داره ، قیمتش چند بود زمانیکه گرفتین .ممنون میشم ج بدین 🙏

سلام دوستان من انلاین شاپ دارم و لوفا از تولیدی میگیرم خیلی خوبه. بهترین لایه بردار پوست من هر روز استفاده میکنم پوست رو کامل پاکسازی میکنه . هر کی میخواد به قیمت عمده میدم بهش مدل لیف دستکشی 60 تومن مدل پد صورت 30 تومن. مدل لیف پشتی 70 تومن پد کودک 40 تومن . به این شماره پیام بدین براتون میفرستم 09155827243