2777
2789

دلیل سقطات چیه عزیزم؟منم ی بارسقط داشتم الان اقدامم خبری نیس خیلی نگرانم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیییی

عزیزم نگران نباش بالاخره میشه به وقتش 

امیدوارم به زودی نی نیتو بغل بگیری 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دوروز مونده ب موعدم ،پارسال واسه عاشوراتاسوعا دومی رو سقط کردم یعنی میشه امسال بجاش بهم داده باشه😔

عزیزم ناامیدی از وسوسه های شیطانه 

برای خدا که کاری نداره 

این دو تا فرشته هم در بهترین جای جهان دارن زندگی میکنن 

سقط پشت سر هم حتما درمان داره 

برو پیش یک دکتر خوب 

ان شاالله به حق حضرت علی اصغر ، سال دیگه یک نی نی سالم و صالح بغلت باشه🥰

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
من یکی و میشناختم که خیلی مشکل بارداری داشت اونم حل نمیشد چله عاشورا گرفته بود بدون دارو باردار شد.. ...

یکی تومحلمون شهید شد ترورش کردن بعد ب نیت همون ک حاجتمو بخواد چله یاسین و عاشورا باهم خوندم ،فعلا منتظرم 

معلوم نشد ازچی بود ازمایشا مشکلی نداشت ،،،مگه چن ماه اقدامی؟

۴ماهه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
بعد دوتا سقط باردار شدی؟چی داد دکتر ک ایندفه موند؟

اره گلم منم بعد سقط دومم باردارشدم..من تو بارداریم از همون اول تا شب قبل زایمان امپول انوکساپارین ۶ هزار زدم..

انشالله شماهم بزودی تجربه میکنی

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

خدا حفظش کنه،،،من ک الان پریود شدم 😔 این همون امپول دورناف هست؟

ممنونم.بله همون دور نافی هستش

توکل به خدا منم ۴ سال تمام منتطر بودم و هربار با پریود شدن گریه کردم ولی خدا به موقعش حاجت دلم رو داد

اگر قابل باشم برات دعا میکنم

مرسی عزیزم ،،،من خیلی ازاین دورنافی ها میترسم خیلی درد داره؟

نه گلم دردش اونقدری نیست که اذیتت کنه..اگر خودا قلق زدنش دستت بیاد میتوتی بدون درد بزنی واسه خودت

بعدشممم همه ی این دردهای کوچبک می ارزه به اینکه بتوتی بچت رو بغل کنی..