2777
2789
چطور مگه شما خودتون تو این رشته تحصیل کردین؟ یا از اقوام کسی تو این رشته بوده؟

خیر،

ولی زیاد تحقیق در موردش کردم.

۱.اینکه اصلاً توی ایران بازار کار نداره.

۲.رشته ی سختیه و اکثراً برای کلاسش می‌رن ولی میونه های راه پشیمون میشن.

بازم نمی‌دونم، ولی در کل توی ایران آینده ای نداره.

مگر اینکه شرکت خودت رو تأسیس کنی.
چون بیشتر قطعات و تجهیزات پزشکی از خارج کشور وارد می‌شن و واسطه ها هم اغلب خود پزشکا هستند، یعنی فرصت رو در اختیار خود محصلین این رشته نمی‌ذارن.

ولی توی شهر های بزرگ، مثلاً تهران شاید بتونی توی بیمارستان مشغول به کار بشی.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
پسره یا دختره؟

دختر بعدم زیاد چیزی رو نمی کنه تو بخشهای اداری و این طور چیزاس

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیر، ولی زیاد تحقیق در موردش کردم. ۱.اینکه اصلاً توی ایران بازار کار نداره. ۲.رشته ی سختیه و اکثر ...

ماسه تا ازدوستان خانوادگیمون با همین رشته شدن قطب بازار.درامدشون عالیه و با پیشنهاد هنونا پسرم و هم فرستادیم همین رشته

ببین بازار کارش اگه ادم با حوصله باشی و بلد باشی خوبه مخصدصا برای ادما برون گرا  

فقط اگه خوندی کارشناسی ارشد گرایش های مختلفی داره بیومتریالش که شیمیه خوب نیست 

کارهایی که دستگاه سازین و اینا هم به عنوان تکنیسین هم تو بیمارستان من داداشم اخه مهندسی پزشکی خونده میگم اینارو

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
یعنی من اگربرم بایدکجاوچطوردنبال کارباشم؟

اگه دستگاه و اینارو بخونی بیمارستان ها راحت جذبت میکنن تو هر بیمارستانی نیازه 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
یعنی من اگربرم بایدکجاوچطوردنبال کارباشم؟

ببین گلم چهارتا گرایش داره..بخون و مطالعه کنه...اینجا فقط در حد تجهیزات و لوازم پزشکی میدونن.اما خب بسیار گسترده تره..از خیلی رشته های دیگه بازار کار بمراتب بهتری داره

من اگراین رشته روبرم بایدکجا دنبال کارباشم بنظرشما؟

بیمارستان ها 

شرکت ها 

خارج هم خوب جذب میکنه 

خودت هم میتونی کارافرین بشی 

یا اصن با یگ مغازه کوچیگ تجهیزات پزشکی بزنی 

یا دکترا بگیری استاد بشی 

ببین بازار کارش اگه ادم با حوصله باشی و بلد باشی خوبه مخصدصا برای ادما برون گرا   فقط اگه خوند ...

عزیزم داداشتون ازاد خوندن یا دولتی؟خیلی سخت بود یا قابل تحمله؟الان راضین از انتخاب رشته شون؟من پسرم داره میره ترم سه

الان داداشتون سرکاره؟آخه میگن استخدامیش سخته...

الان که سربازیه ولی قبلش  یجا اموزش میدید برای دست و پای مصنوعی 

برای داداشم میدونم خیلی جاها گفتن بهش ولی ادم تنبلیه 

ولی زبانتو قوی کن