2777
2789
عزیزم خاله شوهرم تازه فوت شده دیشب ازگریه دخترم بیدار شدم وقتی خابید یه صحنه ای اومد جلوی چشمم مث ای ...

چون تازه فوت طبیعی خوابشون رو دیدن اگر تو فکرشون نبودین اره خواب بوده ولی اگر بهشون داشتین فکر میکردین میتونه رویا ....به هرحال خوابتون خوبه چون از لحاظ جا و مکان خوبی هست ولبخند به دخترتون هم بهش صبوری و ارامش داده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره والا منتظرشدم دیدم نیومد بگه حالا تا اسی نیمده من تعریف کنم امیدوارم ببخشه منو. خواب دیدم دیشب ک ...

چون خانم هستین خوابتون برعکس ...احتمالا یه موفقیت و پیروزی یا جشن ومهمونی دادن که برای تبریک دورش خیلی شلوغ میشه ...عمرشون طولانی هست ...

چون خانم هستین خوابتون برعکس ...احتمالا یه موفقیت و پیروزی یا جشن ومهمونی دادن که برای تبریک دورش خی ...

اول خودم همین فکر رو کردم ولی وقتی به شوهرم گفتم خوابم رو گفت فعلا حال روحی دوستش اونقدر خرابه که بدتر از مردن هستش انگار مشکلات خانوادگی زیادی پیدا کرده وحسابی توی دردسر افتاده مشکل بین خودش وخانمش

چون تازه فوت طبیعی خوابشون رو دیدن اگر تو فکرشون نبودین اره خواب بوده ولی اگر بهشون داشتین فکر میکرد ...

گلم خیلی بهش فکر میکنم چون باهاش خیلی در ارتباط بودم وازمرگشم خیلی ناراحتم فقط این نگرانم کرده ک میگن اگه مرده بخاد ببرتت تعبیرش بده خیلی نگرانم خدایی نکرده واسه دخترم اتفاقی بیوفته