2789
چه قدر زود  من وقتی پا میشم باید هوا روشن باشه آفتاب طلوع کرده باشه

اخه من صبحا میتونم خوب بخونم 

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨
عزیزم ۴ زوده ۵ بیدار شو با توجه ب اینکه پایه هستی و دوازدهم‌نیستی نیاز نیست خودتو اذیت کنی اونقدر با ...

اخه چهار پامیشم تا چهار و نیم ورزش میکنم و بعدشم نمازمو میخونم و ۵میشع دیگه

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عاقل که نه رهرور ان نیس که گهی تند گهی خسته رود رهرو انست که اهسته و پیوسته رود

نه اتفاقا ،منظور من همون عاقله...من اینجا شرط عقلانیت رو خواستم برجسته کنم ...تو رشته ما به این کار میگن تلخیص...یعنی دخل و تصرف بنا به شرایط

اول که من همیشه درس خون بودم از وقتی تابستون شد دیگه شل شدم فقط 

اولاش مثلا۷بیدار شو یواش یواش ببر ۶و۵ چون بدنت وسطا جا میزنه