2777
2789
رتبم ۳۵۰ منطقه ۳ هست  امیدوارم پزشکی شیراز قبول بشم

با رتبه ۳۵۰ حتما قبول میشی 

از کی شروع کردی 

من تابستون تموم بشه میرم ۱۲ هم هنوز شروع نکردم 

تابستون چه قدر می خوندی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۵۰ منطقه ۳

عزیزم خوشحال شدم برات رتبت هم عالی بود من ی سریا رو میبینم میگن ما روزی ۱۲ ساعت میخوندیم و هیچی نشدن بی انگیزه میشم

بنظر تو میشه ادم تلاش درست و حسابی بکنه یعنی اصول رو بلد باشه ساعت مطالعش هم بالا باشه بعد چیزی در نیاد؟

ممکنه اصن؟

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
با رتبه ۳۵۰ حتما قبول میشی  از کی شروع کردی  من تابستون تموم بشه میرم ۱۲ هم هنوز شروع نک ...

عزیزم از همین شنبه اینده استارت برن روزی ۵ ساعت رو بخون پایه ات قویه؟یعنی دهم یازدهم تست زدی؟

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
عزیزم خوشحال شدم برات رتبت هم عالی بود من ی سریا رو میبینم میگن ما روزی ۱۲ ساعت میخوندیم و هیچی نشدن ...

منم خیلی خوشحال شدم رتبه سوم رو شنیدم انگیزه گرفتم خودمم بخونم

عزیزم از همین شنبه اینده استارت برن روزی ۵ ساعت رو بخون پایه ات قویه؟یعنی دهم یازدهم تست زدی؟

نه دهم و یازدهم اصلا تست نزدم 

نظر خودم اینه روزی ۱۰ ساعت بخونم 

آخه تو امتحانات بیش از اینم می خوندم

منم خیلی خوشحال شدم رتبه سوم رو شنیدم انگیزه گرفتم خودمم بخونم

حتما شروع کن گلم از فرصتت استفاده کن

عزیزم خوشحال شدم برات رتبت هم عالی بود من ی سریا رو میبینم میگن ما روزی ۱۲ ساعت میخوندیم و هیچی نشدن ...

خیلی ممنون🤩توی مسیر کنکور بعضی چیزا قابل پیش بینی نیست صرفا خوندن مهم نیست شما باید مهارت های دیگه ای هم داشته باشین به نظرم مدیریت هیجان خیلی مهمه باید سر جلسه روی خودت خیلی تسلط داشته باشی 

اینکه بتونی تا پایان تلاش کنی خیلی مهمه 

نه اینکه توی تابستون جوگیر باشی و ۱۵ ساعت بخونی بعد ولش کنی کلا

نه دهم و یازدهم اصلا تست نزدم  نظر خودم اینه روزی ۱۰ ساعت بخونم  آخه تو امتحانات بیش از ...

ن ببین عزیزم تو تا سال دیگ تابستون باید بخونی اگ الان ۱۰ ساعت بخونی خسته میشی و از درس زده میشی من خودم ۸ ساعت میخونم ولی این مطالعه ۸ ساعت رو تو یک سال اوردم بالا 

یعنی اول ۴ ساعت خوندم بعد ۵  بعدش ۷ تا الان ک ۸  واسم زنگ تفریحه 

اصلا اصلا عجله نکن و ساعت مطالعه ارمانی واسه خودت نچین

مشاور من اجازه نمیده بیشتر از ۸ ساعت بخونم میگه حداقل ی ماه دیگ ساعت مطالعت رو اضافه کن چون درس زده میشی

توهم با ۵ استارت بزن اول مهر ب ۷ برسونش

یکی از شاگردای مشاورم با ساعت مطالعه ۹ ساعت رتبه ۶۰۰ شد

در کل معیار ساعت نیست 

معیار پیوستگی و کیفیته

خیلی ممنون🤩توی مسیر کنکور بعضی چیزا قابل پیش بینی نیست صرفا خوندن مهم نیست شما باید مهارت های دیگه ...

تشکر عزیز دلم 

پزشکی تازه اوله راهه واست موفقیت های بیشتری ارزو میکنم💖

دختر قوی و مهربون ❣