2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من الان عاشق یه خری هستم ولی اون نمیدونه عاشقشم تف  

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

توی یکی از سخت ترین تایمای زندگیم دیدمش 

فک میکردم خدا فرستادش که کمک باشه واسه سختیام 

یه خاطر بودنش خداروشکر میکردم 

ولی خو بد چن سال فمسد که کامل وابسته و عاشق شدم ول کرد رف بی دلیل:) 

نیمچه عکاســــ 📷 تنهام بدون تو همیشه تنهام حتی اگه همه دورم باشن و تو نباشی بازم تنهام خیلی تنها💔❄💫 کاش زود زود برگردی🤛🏻🤜🏻🖤

۸ سال پاش موندم 

سلامت روان سلامت جسم  مال  ماشین تموم موقعیت ازدواج درس شغل   همه رو از دست دادم

بعد ۸ سال وعده وعید ی شب ک دیگه خسته شده بودم یهو ب خودم نگاه کردم دیدم هیچی واسم نموند همه خستگی هامو جمع کردم با پاهای تاول زده راهی ک رفته بودم پیاده برگشتم

میشه 
من خیلی دوس دارم عاشق شدنو تجربه کنم😍 ولی همه میگن ن پشیمون میشی

عاشق شدن خیلی حس خوبی هست ولی ان شاالله عاشق کسی بشی که اونم عاشق تو باشه چون عشق یک طرفه به درد نمیخوره

توی یکی از سخت ترین تایمای زندگیم دیدمش  فک میکردم خدا فرستادش که کمک باشه واسه سختیام  ...

دقیقا منم تو سخت ترین جا زندگیم دیدمش فکر کرده بودم خدا واسم الهه نجات فرستاده

میشه 
بر خلاف اکثر هم سن و سالم هنوز این حس رو تجربه نکردم ،اما دوست دارم هرچی زودتر برام اتفاق بیفته و بد ...

کاش هیچ وقت تو دام عشق وعاشقی نیفتی

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

شاید عشق یک حس فضایی باشه 

اما وقتی عاشق میشی تمام زیبایی های جهانو توش میبینی 

پیشش آرامش داری 

شاید سکوتی بی پایان اما توی اون سکوت حرف زیادی برای گفتن هس

عاشق نشدم ولی کسانیکه عاشق شدم اینو گفتن

خستم از این جماعت زنده کش،مرده پرست🥲
توی یکی از سخت ترین تایمای زندگیم دیدمش  فک میکردم خدا فرستادش که کمک باشه واسه سختیام  ...

سلام دقیقا منم عشق یک طرفه داشتم فکر میکردم حالا بعد از این همه سختی خدا اینو فرستاده و قسمتمه ولی آی دل غافل