2789
۲تا لیوان آرد ۱ لیوان آب ۱لیوان شکر نصف لیوان یا کمتر روغن ۳ تا تخم‌مرغ بکینگ پودر ۱ قاشق چایخو ...

یه دنیا ممنونم عزیز دلی

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
دستش درد نکنه خوب میشه منم درست کردم ولی یکم سفت میشه با آرد سبک داخل کیک پوکتر و خوشمزهتر میشه  ...

دستور اسفنجی همه نوع ارد بزنی خوب میشه

کاربری دوممه  از سال ۹۹عضو بودم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه سوپری ها هم دارن روش نوشته آرد سه صفر یا دوصفر اون برا کیک پختن بهتره 

خدا خیرت بده عزیزم   نمیدونم همیشه ارد سفید فله میخرم 

پف نمیکنه  انگار روغن داخلشه بد مزه هم هست  توش هم نمیپزه اینا که گفتی همه باهمن  

مواد کیکو از یخچال در بیار یک ساعت قبل تا هم دمای محیط شه..زرده و سفیده رو جدا هم بزن

بکینگ پودر و آرد سه بار الک شه و وقتی ریختی رو موادت زیاد هم نزن جوری باشه که میکس شه همین

روغنتم کمتر بریز

انقدر تکرار کن تا قلقش دستت بیاد ولی تمام حواستو جمع کن که خوب دربیاریش .گرونه همه چی😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مواد کیکو از یخچال در بیار یک ساعت قبل تا هم دمای محیط شه..زرده و سفیده رو جدا هم بزن بکینگ پودر و ...

باش اینبار همه سعیم میکنم 😄 تا دخترام‌کییف گنن

کجا این کانال پیدا کنم فدات؟ گوگل یا اینستا

اپلیکیشن پاپیون هم خوبه نصبش کن آنلاین هم هست میتونی کارای بقیه خانما رو نگاه کنی البته اگه علاقه داری من علاقه ندارم یبار نصب کردم دیدم واقعا اپ خوبیه برای کسانیی که دنبال آشپزی وغذاهای متنوع هستن ولی چون ازش استفاده ای نمیکردم پاکش کردم یبار دستور خمیر پیتزا رو استفاده کردم ازش وخوشمزه هم شد

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
اپلیکیشن پاپیون هم خوبه نصبش کن آنلاین هم هست میتونی کارای بقیه خانما رو نگاه کنی البته اگه علاقه دا ...

نصبش میکنم‌مرسی فدات  برا دخترام شاید غذایه ساده وخوشمزه   یاد بگیرم