2821
2789
نه فوندانت

عالیه👍

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
خمیر فوندات

اره گفتن. مرسی💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آردو چندبار الک کن کیکت پف میکنه موادشم که همون تخم مرغ وماست یا شیر وکره و مقداری هل وگلابه میشه یه ...

اینو عکس زدم  امشب دوباره. درست کنم  توکلم بخداست  طفلی د۷ترام خیلی ذوق دارن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
اینو اره میدونم ولی دخترام دوست دارن من درست کنم ولی بلد نیستم 

بچها کیک دوسدارن عزیزم

خودتم ازخوردن باذوقشون لذت میمیبری

نکات رعایت کن خوب میشه

اندازه همزدن

گرمای فر 

مقدارمواد

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
۱۰۰ بار درست کردم بازم فایده نداره   انگار پف نمیکنه    

در فر رو شاید زود باز میکنی یا آرد سه صفر استفاده نمیکنی یا موقع هم زدن از ی طرف هم نمیزنی یا فرت خرابه همه اینا باعث پف نکردن کیکت میشه 

اینو عکس زدم  امشب دوباره. درست کنم  توکلم بخداست  طفلی د۷ترام خیلی ذوق دارن

برای پف کیک فقط باید الک کنی با هربار الک کردن آرد سبک میشه وپف کیک بیشتر میشه 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
در فر رو شاید زود باز میکنی یا آرد سه صفر استفاده نمیکنی یا موقع هم زدن از ی طرف هم نمیزنی یا فرت خر ...

ابجی من کیکاشو با ارد نون درست میکنه ولی بیش از حد خوب میشه

کاربری دوممه  از سال ۹۹عضو بودم  
وای من الان برا خواهرم کیک پختم وانیلش زیاد شده تلخ شد چه کنمممممم😭😭😭 کیک خیسه اگه اون مایعش رو ب ...

اره روش هم گاناش بریز

کاربری دوممه  از سال ۹۹عضو بودم