2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونوقت من ۲۷ سالمه کیک بلد نیستم برا دخترام درست کنم 😪

پودر کیک آماده بگیر  توی قابلمه هم میتونی درستش کنی 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خودت درست کردی ؟   خیلی قشنگه

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

اولین کیکمو ده سالگی برای شب یلدا پختم عالی شده بود یادش بخیر 🥲🤤  افرین به ابجیت عالیه واقعا فوق العادس

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
پودر کیک آماده بگیر  توی قابلمه هم میتونی درستش کنی

اینو اره میدونم ولی دخترام دوست دارن من درست کنم ولی بلد نیستم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

آفرین 

از کیکای من که خیلی بهتره.

دخترم امروز میگه خواهش میکنم واسه تولدم از قنادی کیک بخر خودت نپز😐😂

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
😂😂خیلی خوشگله ولی انگار به جای ۱۴، ۴ سالشه😂😂😋🤤

۱۴مگه زیاده

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای