2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلناز جو بوشهر سالم تر امکانات بهداشتی و اموزشی خوبی داره چند تا دکتر معروف میخوای تو تهران بهت بگم که همشون تو همون خیابون سنگی مطب داشتن و الان از در مطبشون نمیتونی رد بشی من عمونجا درس خوندم دیپلم گرفتم دانشگاه دولتی رفتم تنها بودن سخته منم از ١٨ سالگی از خونه جدا شدم به خودت بستگی داره چقدر قوی باشی و رو پای خودت باشی من حتا تو بچه داری یه شب هم کمک نداشتم بچم ٣٣ هفته دنیا اومد و وقتی تحریلم دادن ١/٦ بود الان خدارو شکر خوبه تنهایی و تنها بودن جرات میخواد تو فربت باید شجاع باشی دیگه مهم نیست کجا هستی
من وقتی رفتم بوشهر ١٥ سالم بود قطعا خاطرات نوجوانی من منو وابسته کرده و من مدت طولانی اونجا در واقع بزرگ شدم ویژگی خاصش واسه من فقط خاطرات ساده و شیرینی که ازش دارم قطعا واسه تو که یه دفعه میخوای بری سخته باید ببینی اینجا چی از دست میدی ارزش ترک کردن داره یا نه من از بازار کار تمام شرکتهای عمرانی خبر دارم میدونم درمورد شرایط کار همسرت چی میگی ممکنه خود بوشهر براش کار نباشه الان پروژه خاصی بوشهر نداریم مگر ساخت فاز بعدی نیروگاه شروع بشه که بازار کار عالی میشه ممکنه همسرت مجبور شه بره اطراف قطعا تردد براش سخته تو اینطوری بهش نگاه کن