2777
2789
دمکرده زعفران و زیره شنیدم خوبه ولی با دکترت قبلش مشورت کن
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
برای کاهش درد دمکرده نداریم میتونی با حرکات ورزشی و دوش آب گرم زایمان راحت تری داشته باشی
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماما بهم‌گفت شربت زعفرون باعث میشه بچه پی پی کنه. من گوش نکردم و هفته آخر روزی یه لیوان‌شربت گلاب زعفرون میخوردم پسرم پی پی کرده بود شانس آوردم تو۴۰هفته کیسه آبم پاره شد ومتوجه شدم
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
صبح چهار تو دونه میخک رو درسته قورت بده شب هم همینطور ،روزی دو قاشق روغن بادام شیرین ناشتا بخور
بر خاک وخاکستر عبورت نقطه چین زد،،،حلقوم آتش را گرفت وبر زمین زد،،،دریاتر از آنی که از آتش بترسی،،،از شعله ی سوزنده ی سرکش بترسی،،،سخت است دائم درمیان دود باشی،،،هر جا که آتش پر شررتر بود،باشی،،،بر شانه هایت کوهی از آوار داری،،،برخیز،چشم منتظر بسیار داری،،،برخیز از جا دخترت چشم انتظار است،،،بردار گوشی رابهارت بیقرار است،،،دیوارها را پس بزن با دستهایت ،،،تا حظ کند یکبار دیگر با صدایت،،،امشب نباید دخترت تنها بخوابد،،،امشب نباید بی لا لا لا لا بخوابد،،،😢😢😢😢نثار روح فرشتگان سوخته بال آتش نشان فاتحه وصلوات لطفا،،،،،،،،،
عزیزم اصلا دارو گیاهی نخور در روند زایمان تاثیر داره تاجاییکه ممکنه منجر به کنده شده جفت بشه اصلا ریسک نکن از اسمش معلومه زایمان طبیعی پس نباید درش دست برد
خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792