2777
2789
عنوان

حقوق

151 بازدید | 17 پست

من می خوام حقوق غیر انتفاعی بخونم اما خوب درس بخونم ..

چون کلا من استعداد رشته انسانیم بهتر از تجربی بود .

آزمون وکالت بدم و بعد دکترای حقوق بین الملل بخونم .....

و تا ۳۰ سالگی دو زبان برنامه نویسی خوب مثل پایتون و اندروید یاد بگیرم ...

و به زبان ترکی و اینگلیسی و عربی هم مسلط باشم ..

به نظرتون اینطوری موفقم یا تا ۲ سال دیگه ازدواج کنم و بعد بچه بیارم همه استقلال و آزادیم بر باد بره 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

به نظرم دختر باید به آرزوهاش برسه مستقل شه اما مامانم می گه تو دختری نان آور خانه که نیستی 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم دختر باید به آرزوهاش برسه مستقل شه اما مامانم می گه تو دختری نان آور خانه که نیستی 

زندگی اگر توش برابری باشه هم زن هم مرد نان آور میشن عزیزم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

سوال داره مگه

برو دنبال آرزوهات 

ازدواج فقط ی گزینه هدف نیس

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چرا زبان ترکی حالا؟؟

دوست دارم ترکیه خونه داشته باشم و زندگی کنم 

حرف مامانتون برای زمان الان به نظرم خیلی اشتباهه

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱
دوست دارم ترکیه خونه داشته باشم و زندگی کنم 

تایمی که میخوای بزاری رو ترکی رو بزار رو آلمانی

اونجا میتونی رایگان بری دانشگاه اگر زبان بلد باشی و زنطگی اونجا خیلی بهتر از ترکیس

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
سوال داره مگه برو دنبال آرزوهات  ازدواج فقط ی گزینه هدف نیس

یکم هم می ترسوننم مثلا می گن دختر از یه سنی میوه گندیده می شه و خاستگار دیگه نداری ..

مثلا دوست مادرم استاد دانشگاه است و خونه و ماشین دارد و درآمد خیلی خوب و اما توی ۴۷ سالگی هنوز مجرده 

تایمی که میخوای بزاری رو ترکی رو بزار رو آلمانی اونجا میتونی رایگان بری دانشگاه اگر زبان بلد باشی و ...

مممنونم عزیزم بهش فکر می کنم .

چون می خواستم یک زبان دیگه هم بخونم ترکی راحته عربی و اینگلیسی خوبه 

یکم هم می ترسوننم مثلا می گن دختر از یه سنی میوه گندیده می شه و خاستگار دیگه نداری .. مثلا دوست ماد ...

هر چیزی سر جای خودش برو دنبال هدفت 

اگه کیس مناسب ازدواج هم داشتی ازدواج کن 

تک بعدی نباش همه مسائل زندگی و کنار هم مدیریت کن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

حقوق غیرانتفاعی کدوم شهر؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

هر کی نظری داره قرار نیست نظرتو به کسی تحمیل کنی دختر رویایی 

خیلیا با ازدواج خیلی موفق تر میشن زودترم پولدار میشن و به رویاهاشون میرسن مثله مسافرت خارجه و رفتن به دنبال حرفه هایی ک آرزوشو داشتن

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن

خیلیا هم خونه موندن و ازدواج نکردن 

چه ربطی داره

کار کردن هم ربطی به نان آور بودن نداره

خیلیا چه خانم چه آقا احتیاجی به پول کار کردن ندارن ولی کار میکنن چون کار جوهر انسانه 

کلا باید طرز فکرتون رو عوض کنید

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
حقوق غیرانتفاعی کدوم شهر؟

مشهد