2777
2789
عنوان

آرمیا بیاین😀💜

| مشاهده متن کامل بحث + 26422 بازدید | 5392 پست
پسرای خوب؟ عالی ان انقد که به فکر ارمیا هستن به فکر خودشون نیستن  کلی کمک کردن به بیمارا و فقی ...

خیلی مرسییی این شد یک توصیف کامل از طرز اخلاق و برخورد همین توضیحو میخواستم...🙏🌹

حالا دوستمون میگه مگه دیدمشون که اخلاقشونو بشناسیم🙄🙄🙄

من کلا بخوام طرفدار کسی باشم باید شخصیتش رو بشناسم این جور شخصیت ها هم خیلی خوبه خداییش 

کمک به نیازمندان و اینایی که گفتی قلب ادمو مور مور میکنه👌🏻 واقعا خوشم آمد😃😃

😻😻عاشق پیشی هستم، اگه خواستید گربتون رو واگذار کنید حتما تو یکی از تاپیکا اگه امضامو دیدید ریپلای کنید و بهم بگید (یا هر جای دیگه) بهتون درخواست دوستی میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چی بود اسمت؟ انقد این چند روزه اسم بهم میگن همه رو قاطی کردم 😐💔

نگین 

اسم چی؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خیلی مرسییی این شد یک توصیف کامل از طرز اخلاق و برخورد همین توضیحو میخواستم...🙏🌹 حالا دوستمون میگ ...

اره عزیزم حالا دقیقا یادم نمیاد دیگه چیکار کردن ولی روز تولدشون یه مبلغی رو اختصاص میدن به بچه های نیازمند و بیمار و اینا 

حتما فرصت کردی بیشتر اشنا شو خیلی چیزارو یادت میدن 😇💜

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

وا مگه باید برخورد داشته باشید یعنی اخلاقشون رو تو کنسرت ها ندید با دیگران .. طرز رفتار و اخلاقشون چ ...

چرا خب از این نظر 

خوبن

توی کنسرتاشون بخاطر آرمیا حتی گریه کردن 

خیلی سختی کشیدن تا به اینجا رسیدن 

این دوستایی که دارم اشنا میشم اسمشون و میگن الان همه رو قاطی کردم 😂😂

😂👀

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تو این سایت خارج از سایت ن

میدونم👀

@deniz_army   صفحه ۴۵ و خواستی ببین عزیزم تاپیکو هم لایک کن قوربونت😍🍓💜🍫

چطور برسم ب ص ۴۵😂😂😂 مگ تو ص ۴۵ چیشده 

تاپیکو لایکیدم عزیزم💜🍒

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
چطور برسم ب ص ۴۵😂😂😂 مگ تو ص ۴۵ چیشده  تاپیکو لایکیدم عزیزم💜🍒

همین پایین شماره ۴۵ و بزن عکس گذاشتم دوس داشتی ببین😂💜مرسی

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

همین پایین شماره ۴۵ و بزن عکس گذاشتم دوس داشتی ببین😂💜مرسی

باشهه الان میرم ببینم

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘