من زرشک پلو هام عالیه
مرغ رو نیم ساعت با نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه میزارم استراحت کنه داخل قابلمه با روغن کم سرخ میکنم دو طرفشو
سرخ ک شد
مرغ هارو درمیارم یه پیازو ریز خورد یا رنده میکنم توی همون روغن سرخ میکنم سرخ و سبک شد بهش رب..هویج..فلفل دلمه اسلاید و یه حبه سیر اضافه مبکنم و یه استکان آب جوشیده بعدم مرغ هارو میزارم داخل سس ک یک ساعت با حرارت ملایم بپزه..
ده دقیقه آخر رغفرون یه تیکه کوچولو چوب دارچین میزنم چون پودر دارچین آب مرغ رو تیره میکنه...
تعریف نباشه هرکی میخوره عاشقش میشه