2777
2789
عنوان

برگذاری چله سوره یس تا اربعین حسینی🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط جسارتا من تو گروه وات نمیتونم همینجا اعلام می‌کنم که هرروز میخونم شما هم هرروز همینجا اعلام کن ...

باشه پی از همین امروز بخونید تا چهل روز نیاز به اعلام نیست لیست رو هم بیار می زارم تو سایت ان شاءالله 

جدی میگی همین لینک https://chat.whatsapp.com/GGwnpyyuYY0I03qr20i4Rq

الآن آورد عزیزم وارد شدم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
مریم به نیت آرامش و خوشبختی و سربه راه شدن همسرم 

بعد از خواندن یس یک حمد و سه تا توحید و یک بار سوره قدر  خوانده شود و بعد صلوات بر محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ملیحه به نیت قبول شدنم توی گزینش آموزش پرورش ممنون🤲🤲🤲

بعد از خواندن یس یک حمد و سه تا توحید و یک بار سوره قدر  خوانده شود و بعد صلوات بر محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من چله برداشتم که قبول بشم تو آموزش پرورش

الان نتایح رو زدم. من قبول نشدم

تا امروز هم خوندم

ولی دیگه نمیخوام بخونم از فردا

چون قبول نشدم.اگه به گردنم نیست تا دیگه نخونم

ولی اگه ۴۰ نفر شدین تا ادامه بدم

بهم خبر بده تا مدیون نشم

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

من چله برداشتم که قبول بشم تو آموزش پرورش الان نتایح رو زدم. من قبول نشدم تا امروز هم خوندم ولی د ...

سلام گلم

مشکلی نیست ، اگر مایل ندارید اعلام کنید اسمتون از لیست چله خارج بشه