2777
2789
عنوان

روم نمیشه پول بخام..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 58 پست
بالاخره شوهرته دیگ  از بابات ک نمی تونی بگیری اونایی که میگن دستت تو جیب خودت باشه زن هر چقدر ...

اخه اولش گفتم تا آخر ماه وقت داره حالا تا فردا هست  مبلغشم بیشتر شده نمیتونم چجوری بگم🥲🥲🥲🥲

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡
اخه میدونی چیه بنظرت زشت نیس؟چون ی دوهفته پیش یک میلیون زد برا خرجیم الان بخام باز ی تومن بگیرم روم ...

یه تومن ک پول نیس دختر من گفتم چقدر میخواد بگیره

مردا از اینک حامی همسرشان باشن خیلی حس خوبی بهشون دست میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث دانشگاه رو. پیش بکش یه جوری در مورد درس ها و اینکه دوری و دلتنگی شاید خودش درباره هزینه چیزی گفت ...

😑😑😑😑😑😑😑

یه تومن ک پول نیس دختر من گفتم چقدر میخواد بگیره مردا از اینک حامی همسرشان باشن خیلی حس خوبی بهشون ...

ینی زشت نیس بگم؟حس میکنم فک کنه چقدر پروعم🥲

وات د ف ا ... زندگی کن بابا مردم خیلی هنر دارن واسه زندگی خودشون موعظه هاشونو استفاده کنن.

کاری کردم وقتی زنگ میزنه از داداشم خبر میگیره ولی اسمی از من نمیاره🤣 خیلی هم خوشحالم 

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه
حقیقتا چیز دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه/:  تا حالا پول ازش نخواستی ؟

من رفتم بهش پیام بدم 

پیام میدم گوشیمو خانوش میکنم🤣🤣😑😑😑

اخه اولش گفتم تا آخر ماه وقت داره حالا تا فردا هست  مبلغشم بیشتر شده نمیتونم چجوری بگم🥲🥲🥲🥲

من خودم خیلی غد هستم همه اطرافیانم میدونن با این حال اگه مثلا از برادرم شارژ بخوام میگم 

می تونی انقدر برام بفرستی

توم همینو بگو اونم با خودش میگ چرا نمیتونم عزیزم 

سخ نگیر بابا 

اینو امتحان کن نتیجشو به منم بوگو

نه 🥲🥲

مگه میشه ، شارژ موبایلی ، لباس بخوای بخری ، نمی دونم والا منم خودمو جای شما میذارم سختمه انگار ولی خو عزیزم چاره ای نیست همسرته از همه بهت نزدیک تره 

اول در مورد دانشگاه و واحد حرف بزن اگه خودش بحث شهریه نگفت بگو گفتند این ترم انقدر میشه بیزحمت انقدر بزن حسابم برای شهریه اش ،،،، الآن نگی فردا پس فردا برای خریدم روت نمیشه باید از یه جا شروع کنی 

من خودم خیلی غد هستم همه اطرافیانم میدونن با این حال اگه مثلا از برادرم شارژ بخوام میگم  می تو ...

باشه الان پیام میدم میام میگم چی گف🤣😑😑😑😑

مگه میشه ، شارژ موبایلی ، لباس بخوای بخری ، نمی دونم والا منم خودمو جای شما میذارم سختمه انگار ولی خ ...

همیشه خودش ازم میپرسه برام می‌خره یادمه ماه اول عقدمون از من ک ن از اون ک التماس شماره کارت بده🤣🤣🤣ی اوضاعی بودا آخرشم ب زور کارتمو از تو کیفم درآورد شمارمم برداشت🤣🤣🤣🤣🤣😑😑😑