2777
2789
شما چ دعاهایی خوندین تاحالا جواب نداده؟؟اگ بحث عشقه ۱۱ بار سوره ضحی رو امتحان کن

عریزم من معمولا برای مشکلاتم از سابلیمینال و و کد های کیهانی استفاده میکنم چون از دعا و اینا متاسفانه اطلاعی ندارم.

آره بحث عشقه مرسی که گفتی ممنون از راهنماییت😘😘😘

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم من معمولا برای مشکلاتم از سابلیمینال و و کد های کیهانی استفاده میکنم چون از دعا و اینا متاسفان ...

قربونت ان شاءالله حاجت روا بشی..ببخشید کدهای کیهانی چیه؟جواب میده؟

قربونت ان شاءالله حاجت روا بشی..ببخشید کدهای کیهانی چیه؟جواب میده؟

مرسی قشنگم همچنین🥰

عزیزم یه کدهایی هستن که چندتا عدد پشت سر همه و شما باید بسته به مشکلت کد مخصوصش رو پیدا کنی و به تعداد دفعاتی که خودش گفته روزانه اونو بخونی مثلا شما فرض کن کد ۶۳۲۹۸۵۰۱۲۳ برای افزایش قده شما از چپ به راست میخونیش. شیش سه دو نه........  و در مورد اینکه جواب میده یا نه اگه بهش اعتقاد داشته باشی و بد به دلت راه ندی امیدوار و صبور باشی بله جواب میده من تو یه کانالی عضوم که خیلی از این کدها میذاره اگه بخوای میتونم برای مشکلی که داری کدش رو بهت بدم گلم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
کانالش تلگرامه؟؟میشه لینک بدی عزیزم

آره گلم چرا که نه فقط بگم تو کانالش از آموزش طلسم و جادو و اسپل و اینجور چیزا هم میذاره تنها کد نیست حالا شما اگه اعتقاد نداری بهش اشکال نداره میتونی فقط از کدهاش استفاده کنی هرجور راحتی😊🌹

@witchyworld_org اینم لینک کانال محافظشه لینک کانال اصلیش توش هست