2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
به نظر من وقتی بچه اول کلاس اول تموم کرد بچه دوم بدنیا بیاد خوبه

منم قبلا نظرم همین بود و با همین تفاوت سنی هم بچه اوردم ولی الان پشیمونم

چون بچه ها دنیاهاشون باهم متفاوته ، اولی ۱۶ سالشه دومی ۸ ، یکی کودک یکی نوجوون وبه درد هم نمیخورن و هرکدوم یه جورایی تنهان 

ولی وقتی فاصله سنی کمتر باشه باهمدیگه بزرگ میشن ، بیشترباهم تفاهم دارن و به دردهم میخورن

به نظرم همون فاصله سنی سه سالی که روانشناساهم تاییدش میکنن بهترینه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

فاصله بچه های من چهار ساله خیلی راضیم خوشحالم که تا ماجرای مدرسه رفتن دختر بزرگم شروع نشده بود دختر کوچیکم دنیا اومد و دوره نوزادی رو گذروند

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چون کلاس اول خیلی سخته ،،،،،،، واقعا اعصاب میخواد  آخه با دوتا بچه قد و نیم قد چه جو ...

دقیقا همینه.مادربزرگم همیشه میگه اولی که کلاس اولش تموم شد دومی رو بزایید😅😅😅

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

وقتشه الان عزیزم ، اقدام کن،  معلوم نیست چقد طول بکشه تا باردار شی، عقب ننداز اصلا 

ممکنه دخترت اولش کمی اذیت بشه اما تو هر سنی دومی رو بیاری اولی دچار شوک خواهد شد، اتفاقا اگه بتونی این شوک رو مدیریت کنی، خیلی هم خوبه براش ،برا رشد اجتماعیش خیلی خوبه

اونایی که میگن ۷ سالگی بیار،۷ سالش بشه میگن بذار کلاس اول دومشو راحت طی کنه،بعد که ده سالش بشه میگن ...

خودمم ب همین فکر کردم الان خواهرزاده اولیم ۱۶ با دومی ۸ سال اختلاف سنی دارن. اصلا شبیه خواهربرادر نیستن خواهرش برادرشو از اتاقش مینداخت بیرون و کلا انگار دوتا تک فرزندن. خواهرمم پشیمونه ک چرا انقد فاصله داده

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
خودمم ب همین فکر کردم الان خواهرزاده اولیم ۱۶ با دومی ۸ سال اختلاف سنی دارن. اصلا شبیه خواهربرادر نی ...

آره فاصله سنی زیاد اصلا خوب نیست، تعجب می کنم چطور بعضیا ۶، ۷ سال رو پیشنهاد می کنن 

فاصله سنی کم یه سختی هایی داره ولی تو بلند مدت خیلی خوبه ، البته منظورم بچه های شیر به شیره، مال شما که دیگه از آب و گل در اومده قربونش برم😍

آره فاصله سنی زیاد اصلا خوب نیست، تعجب می کنم چطور بعضیا ۶، ۷ سال رو پیشنهاد می کنن  فاصله سنی ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی❤

خواهش می کنم 😘، دامنت بزودی سبز الهی 😍😍 برا منو همه چشم انتظارا هم دعا کن😊

انشالله بزودی دامنت سبز بشه ی بچه نااااز و صالح خدا بهت بده انشاءالله🥰🥰