2777
2789
عنوان

قرص گین آپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم مصرف میکردم کبدو نابود میکنه اثرش موقتیه نخوری برمیگردی ب وزن اولیه ات

تو چند وقت چاق شدی

خودت قبلش اشتها داشتی اصلا قبل خوردن 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
داروخانه ک نداره😑😐 باید از عطاری بگیری

مرسی بعد چند وقت نتیجه دیدی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یبار عزیزم...نه از عطاری گرفتم 

چن دوره استفاده کردین؟ چقد اضاف کردین؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
یبار عزیزم...نه از عطاری گرفتم 

مرسی عزیزم 

از عطاری نگیر 

پس کجا 

یه ماه یا دو ماه 

😍

مرسی بعد چند وقت نتیجه دیدی

من اپل خوردم 

صورتم و کمرم چاق شد ولی وقتی دیگه ول کردم دوباره لاغر شدم 

عوارض قرص اپل : پریودیت عقب میفته یا اصلا چند ماه پریود نمیشی . پریود هم نشی خیلی عوارض داره 

گین آپ سفارش دادم هر وقت خوردم بهت اطلاع میدم 

ولی ب نظرم گین آپ خیلی بهتره چون خیلییا ازش راضین