2777
2789
مرسی عزیزم همچنین 💜💜 من ۴سال تو خونه با پدرشوهرم اینا زندگی میکردم  مخصوصاً سال اول همش دعو ...

خداروشکر عشقتون ابدی باشه. کلا آدمایی که زود عصبی میشن تو دلشون هیچی نیس و زود پشیمون میشن. این آدما رو نباید از دست داد

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
مرسی عزیزم همچنین 💜💜 من ۴سال تو خونه با پدرشوهرم اینا زندگی میکردم  مخصوصاً سال اول همش دعو ...

عزیزم انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید کنار هم

دوست منم عقده خانواده پسره خیلی دخالت میکنن خود پسره خیلی خوبه ولی باعث میشن دعواشون بشه اینا حالا میخوان برن سر خونه زندگیشون اونا میگن باید توی یه ساختمون زندگی کنن دوستم میترسه میگه اونوقت باید همش دعوا کنیمو اینا

نمیدونه چی کار کنه بیچاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=247933521]قربونت برم خانومی چشم چیزایی که واسه خودمم خیلی مهمه میگم... خب شوهرم واقعا روشن فکر و فهمیدس پولا ...[/QUOTE

ای جانم چه اخلاق و رفتار های قشنگی سلامت باشید کنار هم گل 😍

[QUOTE=247933521]قربونت برم خانومی چشم چیزایی که واسه خودمم خیلی مهمه میگم... خب شوهرم واقعا روشن فک ...

عزیزم  

من که همیشه دعا میکنم همه متاهلا خوشبخت باشن. واقعا متاهلی حس قشنگیه حیفه که با بدی کردن بهم خرابش کنیم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
عزیزم انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید کنار هم دوست منم عقده خانواده پسره خیلی دخالت میکنن خود پسره ...

ماهم همین مشکل رو داشتیم به زور گذاشتنمون تو ساختمون پیش خودشون،اما با هیچی خودمون جمع کردیم خونه خریدیم و فرار کردیم،هیچوقت ما باهم دعوا نکردیم 

اگرم دعوایی بوده از دخالت و حرفهای اونا بود که من بی تفاوت رد میشدم که کش پیدا نکنه

ماهم همین مشکل رو داشتیم به زور گذاشتنمون تو ساختمون پیش خودشون،اما با هیچی خودمون جمع کردیم خونه خر ...

چخوب بی تفاوتی خیلی خوبه توی این موضوعات 

دوست من نمیتونه بی تفاوت باشه کلا نسبت به هیچی

مثلا بیکینیش میگه یکم تیرس خجالت میکشه

یا بخاطر هیکلش تازه هیکلشم خوبه فقط یکم شکم داره

خیلی سخت میگیره خودشو عذاب میده همش خجالت میکشه

چخوب بی تفاوتی خیلی خوبه توی این موضوعات  دوست من نمیتونه بی تفاوت باشه کلا نسبت به هیچی مثلا ...

من خیلی صبورم و این بزرگترین مزیتی که دارم از بابام به ارث بردم،کلا تو مسایل سکوت میکنم فکر میکنم درموردش،جاهایی لازم باشه حرف میزنم ولی در کل اهل بحث نیستم

عزیزم خیلی خوبه  ممنون از تجربیاتی که گفتید شبتون بخیر ❤

شب شما هم بخیر عزیزم،💜

به دوستتون هم بگید زیاد حساس نباشه،

حرف باد هواس،مهم اینکه انتخاب شده،تو تمام دعواها آدم بجای مقابله به مثل باید سعی کن بهترین خودش باشه،

به خودش و خونه زندگیش برسه،ارامش رو برقرار کنه 

هزاران بیان بگن تو بدی تو زشتی تو تنبلی،هیچی نمیشه فقط شخصیت خودشون دادن

قربونت برم خانومی چشم چیزایی که واسه خودمم خیلی مهمه میگم... خب شوهرم واقعا روشن فکر و فهمیدس پولا ...

در مورد چی حرف میزنید حرفهاتون تموم نمیشه????اخه مطمئنم خیلیا این مشکلو دارن که زیاد با هم حرفی ندارن هر چی بوده زده شده دیگه فقط کنار همن همین

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
در مورد چی حرف میزنید حرفهاتون تموم نمیشه????اخه مطمئنم خیلیا این مشکلو دارن که زیاد با هم حرفی ندار ...

درباره چیزای روزمره. شوهرم از سرکارش میگه من از بچه، اگه درد داشته باشم میگم، از فیلمی که دیدم و... 

اتفاقا زمان کم میاریم واسه حرفامون. بیشتر وقتا پسرم نق میزنه انقد حرف نزنین، حسودی میکنه