2777
2789
عنوان

۶ روزه زایمان کردم . خیلی درد دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 21 پست
اسی چقدر جواب دادن سخته ک اینقدر دیر جواب میدی؟

سزارین کرده 

تایپک های قبلش هست

شاید درد داره یا به بچه شیر میده😬

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

عزیزم شیاف استفاده کن تا یکی دوماه اول درد داری

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم ۱۴ سالشه دقیقا یادمه یک ماه درد شدید داشتم انقدر دکتر رفتم که نگو یبوست بعد زایمان برای من شروع شد هفته به هفته میشد..  ققط سوپ و اش بخور  حتی یبوست نداری رودهات مشکل نخوره  شکمتم محکم ببند  و استراحت کن یعنی کار نکن ولی پیاده روی اهسته کن  اینکار نکنی مخصوصا  غذا نشکل روده پیش بیاد بواسیز یاهنورویید بعد زاینان میگیری اگه درد شکمت شدیده تغذیه ابکی و ابمیوه بخور

سزارین خوبه یا طبیعی آخرش🥺

منن سزارین کردم اینقد درد نداشتم فرداش پا شدم فک‌کنم هر ادمی بدنش فرق داره

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!