2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا خیلی ناراحتم چیکارکنم چاره ندارم اسمشو نمیخام 😢😢😢😢

آریا   ارسین   اسم که مهم نیست بابا بخت مهمه

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
فرهادو خیلی دوست ندارم ولی ماهان خیلی قشنگه

فرهاد رو دوس دارم ماهان رو نه

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
عه سلیقه هامون فرق داره😂 

شاید چون اسم عزیزان من فرهاد هست 😄 

پارسا اسم داداشمه   

بهم برخورد اسی بی لیاقت

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
بله سرچ کنید زده دخترونه رایان پسره

بله درست میگید   ولی زمان قدیم برای پسرا هم بوده   در گل خیلی اسم قشنگیه 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
پارسا اسم قشنگیه♥️💜

حتما اسم اجق وجق  بود دوس داشت 😤 

معنی قشنگ اسم قشنگ تلفض قشنگ 

میخواد بچه رو دو اسمه کنه 🤦🏼‍♀️😒

کاش آریا میزاشتم

بعدا که میتونی عوض کنی بذار بزرگ شه شاید خودش اسن پارسا رو دوست داشت 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز