2777
2789
این دعا رو هیچ وقت نکن بگو انشالا خدا بهترین ها رو سر راهش قرار بده ک نیاد این کارو نکنه

بله حق با شماست

الان زندگی خیلی خوبی دارم ولی کودکی خوبی نداشتم واقعا

با تاپیک استارتر داغ دلم نازه شد انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم فکرمیکنم یامطمینم اگه شوهرم دوستم داشت زن صیغه نمیکرد

نع عزیزم اینجوریام نیس مردا کلا ژنشون همینجوریه میدونم خیلیم اشتباه ولی خب چاره چیه .فک کن جدا شددی رفتی خونه بابات دوباره ازدواج کردی از کجا معلوم نفر بعدی اینجوری نباشه تازه جدا بشی هم کلی مشکلات دیگه دارین همین بچه های اینجا به یه زن مطعلقه چه جوری نگاه میکنن بعد حتی یه لبخند الکی هم به یه نفر بزنی فک میکنن میخوای شوهرشون از راه به در کنی..برو مشاوره ک بهت یاد بده خودتو سرگرم کنی به اون فک نکنی بزار فعلا دوراشو بزنه.برمیگرده بالخره

نع عزیزم اینجوریام نیس مردا کلا ژنشون همینجوریه میدونم خیلیم اشتباه ولی خب چاره چیه .فک کن جدا شددی ...

قربونت که دل داریم داری خدابه حق این شب عزیزکه امشب دلموآروم کردی همیشه دلت آروم باش حاجت روابشی

خودت هم سعی کن اصلا اصلا کنجکاوی نکنی تو کار اونا ک چکار میکنن .سعی کن اصلا سوالی نپرسی در مورد اونا ...

سعی

سعی خودمومیکنم امادست خودم نیسدوست دارم بدونم چکارمیکنن یاشوهرم رفتارش باهاش چی جوریع

سعی سعی خودمومیکنم امادست خودم نیسدوست دارم بدونم چکارمیکنن یاشوهرم رفتارش باهاش چی جوریع

میدونم ولی کم کم خودتو عادت بده اصلا کنجکاوی نکنی قول بده بهم ک دیگه هیچ وقت کنجکاوی نکنی سعی کنی از کارشون سر دربیاری