2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 21 پست
من نظرمو با اجازت میگم همش تقصیر رمان هاست 

اسم پسره هم امیره لابد 😅

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
من نظرمو با اجازت میگم همش تقصیر رمان هاست 

بلی بلی دقیقا مخصوصا این اربابی های خونبس 😑

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو احتمال رو در نظر میگیرم یک :ایسگامونو گرفتی  دو:رمان زیاد میخونی رفتی تو حس در هرصورت ...

من چه سودی برام داره بخام دروغ بگم مشکل داری بفرما کسی دعوت نامه نفرستاده 

از تخیلاتت گفتی؟ کمتر رمان بخون 

من رمان اصلا نمیخونم چرا براتون قضاوت کردن مثه آب خوردنه چون گفتم که پولدارن و آمریکا ....... و اینا باید بگی داری دروغ میگی برات متاسفم شما هم بفرما دعوت نامه نفرستادم

حتما يه واقعيتي رو در نظر بگير . ممكنه يه نفر پولدار باشه . ولي همسن تو نباشه . يه نفر هم همسن تو باشه . ولي فقير باشه . ممكنه اون پولداره قد كوتاه باشه . چاق باشه . اما خوش اخلاق و مهربون باشه . پاك دامن باشه . اوني هم كه فقيره ممكنه قد بلند و خوش هيكل باشه . ولي بعدا ببيني آدم بد اخلاقيه . بفهمي دنيال خيانت به تو هم هست . ممكنه اون پولداره خانواده ي بدي داشته باشه . اما اون فقيره خانواده ش خيلي خوب باشن . و ... . بايد بدوني كه هر كسي يه نكات مثبت داره . يه نكات منفي . توقع نداشته باش در اينده يه نفر بياد خواستگاريت كه تمام نكات مثبت رو داشته باشه . احتمال اين كه همچين پسري بياد خواستگاريت خيلي كمه . هنوز نميدوني اسباب كشي يعني چي ؟ كرايه خونه ي عقب افتاده يعني چي ؟ همسر بي اعصاب يعني چي ؟ بيكار شدن همسرت و تعديل نيرو يعني چي ؟ زندگي بي پول و فقيرانه و يكنواخت و ... يعني چي ؟ عاشق همسر بودن تو اين شرايط به هيچ دردي نميخوره . سعي كن عاقلانه تر انتخاب كني . تو هنوز خيلياز واقعيات رو نميدوني . زندگي فقيرانه خيلي مزخرفه . خيلي ها دنبال همچين همسري ميگردن . جاي تو باشن با كله قبول ميكنن .