2821
2789
عنوان

حقوق معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 34 پست
از ۵ شروع میشه تا نهاااایت ۱۲ تومن 

12 اگه برسه سالای اخر کاری میشه از 25 سال به بعد تازه هزارتا امتیاز میخواد مثل مدرک، تدریس در منطقه محروم اینکه معاون باشی و مدیر و .....

فامیل نزدیکمون 25 سابقه داره و تو روستا تدریس میکنم که حقوقش بیشتره 5700 میگیره

دقیقا والا من اطرافیانم خیلی معلمن هیچکدوم ندیدم بیشتر از هفت ندیدم تازه باسابقه و مدرک ارشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا والا من اطرافیانم خیلی معلمن هیچکدوم ندیدم بیشتر از هفت ندیدم تازه باسابقه و مدرک ارشد

آره فامیل ما هم مدیر مدرسه است گفت هیچ کدوم از همکاراش حتی با مدرک ارشد و حق عائله مندی بالای ده تومن نمیگیرن

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
واقعا؟؟ اینقدر کم فکر میکردم بیشتر از ایناست... من با توجه بهدحقوق بابام که بازنشستست گفتم قبلا معلم ...

عزیزم اینم در نظر بگیر پدر شما 30سال از عمرشونو گذاشتن و شما فقط اخرشو دیدی 

عزیزم اینم در نظر بگیر پدر شما 30سال از عمرشونو گذاشتن و شما فقط اخرشو دیدی 

دروغ چرا من کلی حسرت دانشگاه فرهنگیانو ۱۲ ساله داشتم با این حقوقایی که بچه ها گفتن الان قدر رشته و کارمو بهتر میدونم

شما ک پذتون معلم بود شرایط لازم نزدیک دیدی چرا حسرت 

اره عزیزم هفت و خورده ای برای بابامه...و برای اقایون کمه ولی خب برای خانمها نسبتا به نظرم خوب بود شغل پاره وقت تعطیلات تابستون و ... و فکر میکردم حقوقشون هفت هشت تومن باشه... یکی میگفت حقوق دانشجوییش پنج و هفتصده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز