2777
2789
عنوان

فاز بعضیارو درک نمیکنم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 109 پست

ادم باید خودش عاقل باشه.

اگه قراره به حرفرتک تک آدمای اینجا گوش بدیم که کلامون پس معرکست.

در ضمن همینایی که میگن طلاق طلاق ، خودشون  دارن بدترین شرایطو تحمل میکنن اونوقت اینجا نسخه میپبچن😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

ولی خوب همنجور ک ما حق زندگی داریم اوناهم دارن درسته ما ضعیف تریم اما دلیل نمیشه سر هر بحثی با شوهرت بگی طلاق 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

تاپیک در مورد کاربرا  ممنوع هست جانم

https://abzarek.ir/service-p/msg/886587 امشب هم درست مثل شب های قبل به پشت بام رفتم تا کمی با ماه هم صحبت شم. چون آخرین باری که دیدمت بهم گفتی بعد از من حرف‌هات رو به ماه بزن قول میدم که ماه من رو هم در جریان حرف‌هات بذاره اما امشب خبری از ماه نبود، آسمون جوری ابری بود که با خودم گفتم نکنه هوای دلت گرفته‌؟ چون بهم گفته بودی رابطه‌ی خوبی با ماه و آسمون داری، شاید اینبار ابرا با اومدنشون میخوان غمی که تو توی دلت داری رو با من در جریان بذارن.میبینی ژنرال من؟ حتی آسمون هم فهمیده که درد تو درد منم هست. - هانیکو

با احترام ولی من نظرات اون خانم رو بیشتر قبول دارم .والا سازگاری به این نیست که با هر خفت و سختی و اسارتی تویه زندگی و کنار یه نر بمونی 

پیج من برای ارائه ی گردنبند و لوازم هنری و گلدوزی :.          honarkadeh_firoozeh

من 

ولی خوب همنجور ک ما حق زندگی داریم اوناهم دارن درسته ما ضعیف تریم اما دلیل نمیشه سر هر بحثی با شوهرت بگی طلاق 

عزیزم اینجا سایت عمومیه خب هرکی یه نظری داره 

درسته اما گاهی با نظرات اشتباهشون باعث بهم خوردن یه زندگی میشن اگه تجربه و دانش لازم برای نظر دادن رو ندارن بهتره اصلا نظر ندن

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

نمیدونم والله قدیما میزدن سر زنو میشکستن زنه طلاق نمی‌گرفت الان چرا هرچی میشه ب طلاق ختم میشه خیانت میشه طلاق میگن مرده خونه نمیره طلاق میخوان مامان بزرگم بابا بزرگم بهش خیانت کرد با ی زنه دیگه تو ی روستای دیگه آخرشم مادر بزرگم طلاق نگرفت نشست پیش بچه هاش تا بابا بزرگمم مرد پیش موند الان هر چی میشه طلاق بابا یکم صبور باشین تحمل کنید مگه نمیگن صابرین اهل بهشتن

سکوت سرشار از ناگفته هاست

با بعضی از حرفاشون تا خدی موافق بودم تا اینکه زور گفتن و تهدید کردن خجالتم نکشیدن 

مردم نباید با ولگردی اشتباه بگیره

اگر مرد رو محروم کنی بعد ازدواج مطمینی باش نتیجه عکس میده 

مرد هم حق داره با دوستاش رستوران و مسافرت بره ،اما سالی دو سه بار ،کلا افراط تو هر چیزی اشتباهه 

اما بعضی خانمها حتی اجازه نمیدن شوهرشون بدون اونا تا سر کوچه بره و این خیییییلی بده و به مرور مرد کلافه میشه و دنبال یه راهی که خلاص بشه از دست خانم 

نظرشو گفته.مثل شما.الان دنبال تایید گرفتن از مایی که چی  بشه.هر کسی باید خودش عاقل باشه.الان اومدی اینجا کلی قضاوت نادرست در مورد این فرد شد که خونه خراب کنن.اینا همونایین که الن بلن.کار شما هم جالب نیست.گفتی شنیدی تمام

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟