2777
2789
عنوان

اعتیاد 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 49 پست
عزیزم برو باهاش صحبت کن بهش بگو تهش که چی؟ ازش توضیح بخواه اونم تورو دوست داره باهاش حرف بزن دلیل ا ...

مشاوره بهم گفت بهش بگو شادی م ن شادی توعه ولی گوش نمی ده چیکار کنم من لحظه ای بدون اون نمیتونم اونم دو تا بیماری دیگه ام داره خسته شدممممم

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم میگم زنگ بزنید به کمپ بگین پدرمون اعتیاد داره خودشون میان میبرن ...چی مصرف میکنه؟

تریاک عزیزم خودش نمیخواد مه ادم تا نخواد نمیشه 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
باهاش صحبت کن نمیشه به زور

نمیفهمه گوش نمیده 

عجب  اگه پول داری بده کمپ ببرتش چند دوره بمونه خوب میشه قشنگ از سرش میپره

پول که مشکلی ندارم. ولی خودش نمیخواد من چیکار کن م

فچت چیه

ببخشید حالم زیاد خوب نبود نتونستم درست بنویسم فوت کرد 

اسی خودت و اذیت کن بی خیال  فقط بهش بگو به درک بکش خودت رو از بین میبری  ولی حق نداری آر ...

مادرم هم همینو میگه ولی نمیفهمه خیلی حرف از مرگ میزنه صبر نداره هفته ای یه بار تصاد میکنه قشنگ 

پول که مشکلی ندارم. ولی خودش نمیخواد من چیکار کن م

هیچ کار ولش کن 

خودتو اذیت نکن ایشون داره خودش ازبین میبره تو چرا ناراحتی 

حتما خودش خودش رو دوست نداره که اینجور میکنه

این افراد وقتی تو دام اعتیاد بیفتن پاک نمی شن ولی  به امید روزی خودش خسته بشه     ...

ما اصلا اذیتش نمیکنیم محبت مالی هم کم نداره من مال رو نمیخوام محبت جونی مبخوام تینقدر دلم میخواد یه مسافرت برم ولی نمیتونه 

2790
2778
2791
2779
2792