ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تا اصلا در این مورد نظر نمیدادم تا سایت چون نمیتونم کسیو ک نمیشناسم قضاوتش کنم با دو س جمله .... ولی فک میکنم ریگی ب کفش داره چون اول با زور و پرویی اس داد بد ک شما گفتی چیا میدونی دستو پاشو جم کرد .... البته اینا همش حسم بود
اولش یک جورایی خیالش راحت بود انگار تو چیزی نمیدونی
ولی وقتی آدرس دادی و نشونه دادی ببخشیدا ری...د به خوش ...
مشخصه داره یک غلطی میکنه چون آخرش هی افتاد به خواهش و حرفا های بی ربط
از این قضیه سر سری نگذر
حالشو جا بیار 👍👍👍
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
برو به مامانش بگو این ی ریگی به کفشش هس وگرنه مبگفت برو بگو به من چ یا خب ک چی ن اینک ...
دقیقا به خدا اینقد گریه کردم سرم داره میترکه عمم روز اول به خدا پسرم استغفرالله از کی پاکتره از کی سرتره بعد ۷ سال یدفعه بزنه همه چیو خراب کنه آخه اصلا چجوری دلش میاد
کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
من نفهمیدم چی شد. اطلاعاتت رو از کجا آوردی؟ حیدری کجا رفته بود
بابا گفت ۳ روزه کارم تموم میشه رئیسشم چون فامیله اینجا هم کارش داره ۳ روزه پروژش تموم شده هنوز برنگشته رئیسش به من زنگ زد گفت ۳ روزه تموم سده کارش چرا برنگشته اینجا کارش داریم هتلشم که میدونستم کجاس از پذیرشش پرسیدم هردوشون تو یه هتلن خودشم اعتراف کرد که چند ساعت تو یه اتاق بودن
کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.