sahivar مدیر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 عنوان لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست با رتبه ی ۹۵۰۰ منطقه ی۳ پرستاری بندرعباس یا شیراز میشه قبول شد؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/05/16 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 انشالله میاری انتخابش کن کاری به اما واگرنداشته باش بازم ممنون ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
3554maria عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 514 پرستاری کارشم سخته گفتار درمانی کاردرمانی شنوایی بینایی سنجی اینارودربیای علاوه برکارتوبیمارستان میت ... اصلا بدرد نمیخورن سمت این رشتها نرو اسی حتما پرستاری بزن تو اولیت
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 اصلا بدرد نمیخورن سمت این رشتها نرو اسی حتما پرستاری بزن تو اولیت شما پرستاری خوندید؟میشه لطفا کمکم کنید🥺من واقعا موندم بنطرتون رشته ی خوبی هست پشیمون نمیشم بعد چون هدفم پزشکی بوده😔 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
3554maria عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 514 شما پرستاری خوندید؟ میشه لطفا کمکم کنید🥺من واقعا موندم بنطرتون رشته ی خوبی هست پشیمون نمیشم بعد چو ... من ترم چهارم . نمیدونم بستگی به خودت داره من ک عاشقش شدم 😅الان دوست دارم باز دانشگاه شروع شه بزم کارآموزی واقعا دلم تنگه بیمارستانه
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 اصلا بدرد نمیخورن سمت این رشتها نرو اسی حتما پرستاری بزن تو اولیت از یه طرف میگن پزشکی باید تخصص بگیری خیلی طول میکشه تا مستقل بشی از یه طرفم میگن پرستاری خیلی سخته میشه راهنماییم کنید ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 من ترم چهارم . نمیدونم بستگی به خودت داره من ک عاشقش شدم 😅الان دوست دارم باز د ... واقعا؟ خب این که میگن کار سختیه شما پشیمون نیستی؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
3554maria عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 514 پرستاری جای پیشرفت زیاد داره . استخدامیشم خیلی بیشتره ولی گروه توانبخشی استخدامیشون کمه بعد الکی هم مجوز مطب نمیدن فرضا مطب هم بزنی تو شهرستان مگه چند نفر بیمار قرار ویزیت کنی ب درآمد رسیدنشون سخته .
3554maria عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 514 واقعا؟ خب این که میگن کار سختیه شما پشیمون نیستی؟ ابدا پشیمون نیستم . سخت چون شیفت شب داره من کلا با شب بیداری مشکلی ندارم تو تایم شبم رست دارن فرداشم آف میشن و من قصدم مهاجرته با پرستاری راحته کارم
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 پرستاری جای پیشرفت زیاد داره . استخدامیشم خیلی بیشتره ولی گروه توانبخشی استخدامیشون کمه ... ببخشید وقتتون هم گرفتم ولی میشه ازاینده ش هم بگید نمیدونم از لحاظ اجتماعی یا اینکه میگن مثلا پرستارا نمیتونن به خونه وزندگیشون برسن چی؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 ابدا پشیمون نیستم . سخت چون شیفت شب داره من کلا با شب بیداری مشکلی ندارم تو تایم شبم رست دارن ... خیلی ممنونم از راهنماییتون ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!