2777
2789
عنوان

بیایید درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
اره ی خونه یعنی دو واحد ولی حیاط مشترک 

با شوهرت بیشتر وقت بگذرون 

کم برو خونه شون

اگه رفتی خونه شون زیاد خودتو به زحمت ننداز حتی مهمون داشتن تو زیاد خم و راست نشو جلوشون.

ببین اگه خودت برا خودت احترام قایل نشی هییییچکس بهت احترام نمیذاره.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

با شوهرت بیشتر وقت بگذرون  کم برو خونه شون اگه رفتی خونه شون زیاد خودتو به زحمت ننداز حتی مهم ...

منم قبلا صمیمی بودم دیگه الان صمیمی نیستم همین کار هارو هم میکنم ولی دلم‌می خواد منو هم ببینن احترام بهم بزارن همش نادیدم میگرن ب شوهرمم میگم میگه چرا همش میشینی فکر میکنی ب این چیز ها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحالت اینا خوبی های منو نمیبینن ک چقدر حوای شوهرمو دارم چقدر احترام خودشونو چون منو سطح پایین می ...

کلا زندگی کردن تو یه ساختمون با خانواده شوهر همینه 

ما ام تو یه ساختمون زندگی میکنیم هر روز یه حرفی درمیارن واسم🤦🏻‍♀️

خوش بحالت اینا خوبی های منو نمیبینن ک چقدر حوای شوهرمو دارم چقدر احترام خودشونو چون منو سطح پایین می ...

ما عروس کوچیکمون روستاییه .خونواده ش آداب معاشرت زیاد بلد نیستند ...ولی بخدا چون خود عروسمون احتراممونو میگیره از بقیه ی عروسامون بیشتر دوسش داریم 

من بارها خودم براش کادو گرفتم و قربون صدقش میرم ولی برا عروسای دیگه مون همچین حسی ندارم

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

کلا زندگی کردن تو یه ساختمون با خانواده شوهر همینه  ما ام تو یه ساختمون زندگی میکنیم هر روز یه ...

همش توقع دارن  مثل خدمتکار براشون کار کنی خودشون هم هیچ کمکی ب من نمیکنن مثلا بچه من دنیا اومده بود هیچ کمکی نمیکنن اما دختر خودش تازه زایدده میگه ضعیفشده کمکش کن 

ما عروس کوچیکمون روستاییه .خونواده ش آداب معاشرت زیاد بلد نیستند ...ولی بخدا چون خود عروسمون احترامم ...

من اینقد باهاشون خوب بودم ک اون هم عروس هام حسودی میکردن کمکشون میکردم ولی بی احترامیدیدم ازشوون فاصله گرفتم دیگه

منم قبلا صمیمی بودم دیگه الان صمیمی نیستم همین کار هارو هم میکنم ولی دلم‌می خواد منو هم ببینن احترام ...

به نظرم اگه شوهرت برات مهمه و همدیگه رو دوس دارین دیگه به بقیه اهمیت نده .تو کار خودتو بکن اگه شوهرت گفت بریم خونه شون برو باهاش وگرنه تنهایی نرو