2777
2789
ممنون عزیزم تلفنی هم جواب میده  من میخام شمارشونو بدم به کسی برای خودم نمیخام کارش خوبه

فریبا تلفنی جواب نمیده ه

ولی شیرین کلا تلفنیه کارش.شیرین کارش بد‌نیست ولی خیلی کلی میگه اما فریبا خیییلی دقیقا و‌عااالی میگه ک ب معنای واقعی ادم برگاش میریزه.اگه اون دوستتون میتونه بیاد زاهدان حضوری بره پیش فریبا یا اگه کسیو زاهدان داره ب اون بگه ۉاسش بره چون تلفنی اصلا نه ۉقت میده نه میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم شیرین:۰۹۱۵۷۰۴۱۶۴۴ فریبا:۰۹۱۵۹۴۱۹۹۷۱ ادرس فریبا:زاهدان،خیابان مرادقلی ۳۰،داخل کوچه از سمت چپ ...

این شیرین یه کلاه برداره.من پیشش فا.ل گرفتم.اصلااا بدرد نمیخوره.فقط بلده بگه گره تو کارته واسه اینکه پول بگیره.

ب خواهرم گفت بختت مشکل داره! الان داره ازدواج‌میکنه.

ب دوستم گفت موفقیت تحصیلی نداری و هیچی قبول نمیشی ولی دوستم فوق لیسانس یه دانشگاه عالی قبول شد و...

خلاصع جدیش نگیرید

دوستان به این آیدی تلگرام پیام بدید.کارش تو فا*ل تا *روت ردخور نداره. sshhiimmaa19@

@نی_نی_یار_3  

سلام

دارن تبلیغ فالگیر می کنن و آیدی میدن.

من صبح بهشون گفتم باز دارن ادامه میدن.

۷۵ تا تاپیک رو بروزرسانی کردن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام  دوستان یه خانمی فا*ل تا*روت میگیره خیلی کارش عالیه همه چیو در مورد زندگیتون دقیق میگه.مشکلات احساسی کاری برگشت عشق سن ازدواج و ..(به زنگ وتماس جواب نمیده) فقط از روبیکا و واتس اپ و تلگرام بهش پیام بدید.این شمارشه 09127865938

اینجا بهم آقای از تبریز معرفی کردن عزیزم هر کی بودی خدا به خیرت کنه به دادم رسیدی کارش عالی بود خیلی ممنونم ازت دوستان بدون شک لازم داشتین امتحانش کنین شمارشه حتما باهاش که حرف زدین متوجه میشین چی میگم

09015640915