2777
2789
عنوان

شوهرخنگ😒

354 بازدید | 25 پست

دندونم عفونت کرده میگم پول نداری ببری دندون پزشک لاقل بریم دکتر داروبنویسه میگه لازم نکرده بشین خونه تابچه ب دنیابیاد انقد دارومیخوری که یه بچه منگول به دنیامیاری😡 حتی داروهای که دکترم نوشته ویتامین اینا میگه اونام تموم شه نخوردیگه😒😔😡 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگرانه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم تو بارداری کار دندانپزشکی انجام دادم (پیش بند مخصوص هم‌پوشیدم )ولی پسرم مشکل قلبی داشت حالا نمیدونم چقد موثر بود.ومن‌البته برااینکه دارو نخورم تا هفت ماهگی تحمل کردم ولی دیگه طاقتم تموم شد

بگو منو نمیبری دکتر طوری نیس حداقل خودتو یه دکتر مغز و اعصاب ببره بلکه بدونی مخت عیب داره به زنی که نه ماه از وجودش و وقتشو توانش مایه میذاره بچه دنیا بیاره، درد کشیدنش برات مفهومی نداره و هنوزم منت داری که بچه را باید سالم تحویلت بده ...

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
چقد خره بگو اگه اونارو نخورم بچه ناقص میشه

حتی ویتامینارم نمیزاره بخورم انقد اعصابمو خراب کرده ازدندون دردمیمیرم میگم برابچه خطرناکه خودم ب درک اصلا اهمیت نمیده😡

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲