2777
2789
عنوان

🤣واااااای🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست
می‌دونم.ولی باز باهاش الهی آمین میگم

میدونستی و باهاش امین میگفتی؟ 😁

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
اره. ولی همچنان واسه تشکر استفاده میکنم😂

آره الان همه نی نی سایتیا دچار دوگانگی میشن😁

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هردوش اشتباه بوده😎

اره دیگه 😂😂💔

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

تفکرات ذهنیمو خراب کردین🤣🤣

تو یه گروه چله عضوم همش به هم  همین ایموجی میفرستیم   یعنی التماس دعا🙏🙏

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
تفکرات ذهنیمو خراب کردین🤣🤣 تو یه گروه چله عضوم همش به هم  همین ایموجی میفرستیم   ی ...

درسته.. شما درست استفاده میکنین. 

دقیقا واسه تشکر و قدر دانی و احترام و ایناست.. 

اگه بزن قدش بود باید هر دست آستین لباسش فرق کنه.. 

یعنی دو نفر متفاوت. 

ولی اینا دستای یه نفره

تفکرات ذهنیمو خراب کردین🤣🤣 تو یه گروه چله عضوم همش به هم  همین ایموجی میفرستیم   ی ...

عیب نداره همش میزدین قدش🤣