2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 19 پست

کات بلاک خلاص!!

اجازه نده بش که برگرده.. آدمی که رفته رفته! چی فک کرده راجع بهت؟ 🤨🤨جالبه خودت بهت برنمیخوره؟ مگه از سر راه اومدی؟ که اینجوری برخورد میکنه باهات؟؟؟؟؟ دختر عزت نفست کجا رفته؟؟ 😒😮‍💨

آدمی که حتی خدافظی هم نمیکنه و مدام دنبال بهونه اس چجوری میگی زندگی بدون اون برات عیر قابل تصوره؟🤯🤯 زندگیت با این ادم جنهمی میشه جهنمممم.. 

وقتی حالت با یه رابطه خوب نیس ینی مال تو نیست.. رهاش کن.. اینقد نچسب پیله نکن.. میدونم فک میکنی معیاراتو داره. اما مطمعن باش بهتر ازین رو خدا برات در نطر داره. تو بهتر میفهمی یا خدا؟؟ بهش اعتماد کن و رهاش کن 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات بلاک خلاص!! اجازه نده بش که برگرده.. آدمی که رفته رفته! چی فک کرده راجع بهت؟ 🤨🤨جالبه خودت بهت ...

من خیلی رها کردم هر سری که تموم کردیم من از همه جا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جاپاکشکردم ولی هر سری با کلی اصرار و خواهش و معذرت خواهی باز میاد باز قول میده کلی عذر خواهی میکنه منم انقدر دوسش دارم نمیتونم مقاومت کنم و بگم نه،خیلی سخته،گفتن این حرفا راحته ولی واقعا شرایط سختیه،امیدوارم هیچ‌کس این حالتو هیچ موقع تجربه نکنه   

من خیلی رها کردم هر سری که تموم کردیم من از همه جا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جاپاکشکردم ولی هر سری با کلی اصرار و خ ...

عزیزم.. اتفاقا اشتباهت همینجاس هر دفه بخشیدیش و بهش فرصت دادی.. پرروش کردی.. اون داره از دوست داشتنت یا بهتره بگم از وابستگی تو نسبت به خودش سو استفاده میکنه.. من میفهمم چی میگی چون خودم تجربه اش رو داشتم. چون میدونس بهش وابسته ام اینقد اذیتم کرد.. کار رو داشت به جاهای باریک میکشید.. که من دستشو خوندم نذاشتم.. ندار بازیت بدن.. برا خودت ارزش قایل شو.. خودتو بیشتر از اون باید دوست داشته باشی.. ولی نداری! چون تو یه رابطه سمی که فقط به تو اسیب میزنه موندی و حاصر نیستی تمومش کنی.. 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

بخشیدن خوبه اما حدی داره..نباید جوری باشه طرف فک کنه وطیفه اته.. نباید شخصیت خودت و عزت نفس خودت بره زیر سوال.. هر دفه به خودش اجازه بده که تکرار کنه.. پیش خودش بگه اون که میبخشه.. حتی اگه به خودش نگه هم، تو نا خودآگاهش این هست